čo hovoríte na to ak sa urazíte na svojho frajera a on sa vám potom začne vtierkat lebo vie že spravil chybu,chvílku mu to neopustíte a potom idete za ním a on sa urazí na vás a ešte vi za všetko môžete? chlapi ja vas nechapem
zjedli by ste mravcovi mamu keby ste zistili ze mate zapal mozgovych blan a ostava vam 30 minut zivota ? lenze vas ex sa spametava z jadrovej katastrofi v severnom karibiku a jemu ostava len 15 minut zivota ! pojdete za nim alebo zjete mravcovu mamu teplomer ?
Dam ruku do ohna za to ze si sa urazila kvoli picovine , on nerobi z komara somara tak sa ospravedlnil a ty si to brala ako ""vtierkanie"" tak sa nediv ze sa urazil on potom , ja by som ti vynadal do pic
ked sa moja baba urazila,tak najprv som sa ju snazil nejak ukludnit,ale ked to uz neslo,tak som sa akoze aj ja urazil a zabralo to potom bola uz kludna a snazila sa ukludnit aj mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
zase sme na tom horšie bohužial, musíte sa polepšiť všetko je to vaša chyba
mas 11?
je jasne ze v 1os sg sa neda,ale ako to suvisi s tym, ak by "rast" nemalo vobec rozk sposob