lenze ja cvicim...a zdravujem sa stravo akoze jem vsetko okrem sladkosti takze neviem o co ti idem a myslim ze za 8 dni..2kila nie je tak moc este ked zvazis ze babam sa vaha meni a zavisi to aj od cyklu
Kludne sa nacengaj, ak budes v diete pokracovat, tak sa to tak ci tak urovna, ono je to dost aj o tom, udrzat si ten zivotny styl aj neskor po schudnuti
lenuska ano trapi mam ubohych 70kg a nemozem pribrat a pride blbe leto a za 1-2 tyzden zhodim 5 kg...ja chcem aspon 85 kg ako spravny chlap ...inak mi mozes nejake kilecko darovat
skus takto,za kazdym poharikom si das pohar vody,a co raz ti neuskodi ak si doprajes netreba to s pocitanim kalorii prehanat,radsej sportuj ako obmedzuj jedlo
Uricte poznas pocit ze ked pijes,tak chodis dost casto na wc lebo sa ti chce dokola curat a preco?lebo to odvodnuje ked tolko pijes,ale tak jasnee tie kalorie v tom chlaste...ale ziadna katastrofa z toho sa nestriela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pi a jec a cvic a aaaaaa kaslat na to tebe sa neda pomoct. Ak priberas aj z vody tak tam ani nechod
a to ta trapi??
Alebo sa chystáš na dáhu anorektičky?
takze po 1. pribrala som a uz 53 nemam ....a chcem schudnut trosku.ziadna anorexia...hej
a teraz
viem, že to nestaci mam to tu vypisovat cele? ok...takze pecivo len zelozrnee...straasne vela ovocia a zeleniny...ryby a podobne blbosti......atd
a vela pijem ..len mineralky a tak ..spokojna??