V Košiciach nie, tam je to trápne, v Brne áno, lebo sú geniálne, krásne, všetko tam vonia, majú krásne veci a veľký výber, a sú asi na 3-4 miestach v centre.
Na iných som nikdy nebola, ale strašne chcem ísť na trhy do Prahy a do Viedne.
Áno do Trnavy,je tam skvelá atmosféra,všetko také nadýchané Vianocami to jedlo,punč,cukrovinky,celkovo to je skvelé...len sa mi nepáči,že mnohí ľudia kvôli nárastu záujemcom si zvyšujú ceny produktov,to je fakt ten bod mrazu :/
Páči sa mi atmosféra na vianočných trhoch a mám vcellku rád varené víno pokým mám nejakú skupinu ľudí s ktorými by som šiel, tak idem Ak budeme mať rozumne rozložené zápočty, tak pôjdem na VT určite v TT a do BA a možno aj do Viedne
mam rada vianocne trhy vo viedni a v londyne. preco? lebo sa mi paci vyzdoba, atmosfera, obchodiky predavajuce rozne blboviny, co to popijem a je to dobra sranda ked je clovek so spravnymi ludmi. aj teraz planujem urobit najazd na Winter Wonderland. to mi pripomina @saddath@transplantovana@idiotproof musime ist spolu!
jasné, vždy.. kvôli atmosfére (najmä podvečer), ovocnému punču, cigánskej,medovinke atď. a iba tak mimochodom, kvalitou produktov sa Viedenské trhy môžu oproti Bratislavským schovať, najmä čo sa punču týka ale atmosfére, výzdoba a podobne je krásna taktiež
urcite nepojdem, totolna picovina, strata casu, aby osm siel do stanku kdem i daju plesnivy kus masa a riedne cuco s vodou...no fakt nic lepsie nemam na starosti...a atmosfera je ze tlacenica -.- a videnske thy, to je najhrosie zo vsetkeho..fakt nechapem ludi co tam cohdia.
každý rok u nás v Prešove to je také...no nic moc, jedine ku poľským stánkom sa oplatí chodiť ale na trhy v Prahe nikdy nezabudnem to bolo niečo geniálne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a mám tam všetky naše detičky, ktoré sa tešia na Vianoce, a hrá tam super hudba, super to tam vonia a všetci sa tam máme fajn
aj v TT, aj v BA a asi aj Viedeň dáme po dlhej dobe
a lebo je tam superko atmosféra a sú tam svetielka
ale nenavidim tie kopy ludi
Na iných som nikdy nebola, ale strašne chcem ísť na trhy do Prahy a do Viedne.
u nas to sice nie je nic moc, ale tak, uz je to zvyk.
Vianoce nemam rada, ale trhy ano. Vo Viedni su uplne najkrajsie, tak viem stravit aj hodiny a nikdy ma neomrzia
a len tak sa prejst, poobzerat, co tam je, nakupit drevene varechy, denka a podobne
ale v Brne si zvyknem aspoň raz zbehnúť na varené víno či medovinu, lebo mi to chutí
prave dnes idem prvykrat tento rok!
asi jedinýkrát v roku, kedy mi kopiska ľudí tlačiacich sa jeden na druhého nevadí ani ma nedesí
Ale teraz pôjdem, aby som sa mohla 2 hodiny jebať busom a potom si dať punč s prasiatkom.
jednoznacne na Orangepunsch mit vodka a tie krásne poháre a kvoli tomuto:
kamoška mi tam predáva šperky tak ju kapec podporím
a mám na ne dobrú spomienku
ako... neznášam tých ľudí, myslím, že už som na tento rok s trhmi skončila