mám taký menší problém. nemám s kým chodiť von všetci už chodia von na diskotéky a tak so svojimi partiami a ja žiadnu nemám a nikto ma nikam nevolá. ja sa nechcem vtierať ale chcela by som mať svoje kamarátky s ktorými by som niekam chodila ale nemám od
ja skoro stále sedím doma, a nevadí mi to, pretože robím niečo čo ma baví a je to pre mňa dôležité, občas s kamarátkou ideme niekde na kavu, po nakupoch a to je celé,mam ine hodnoty než vkuse behať po vonku, ale ked naozaj chceš, nájdi si super kamarátku, ked ju ešte nemáš, a chodte spolu najprv len tak po obchodoch, alebo na kavu a potom budete chodiť všade a ako často budete chcieť
ja tiež sedím doma aj keď ma volajú von. Nebavia ma akcie typu pitka+ starší chalani takže vždy zdvorilo odmietnem. A občas chodím von s kamarátom čo je rok starší a to chodíme na miesta kde je ticho a sme sami (nič pod tým nehľadajte ) väčšinou do lesa alebo tak prípadne do opustených budov -moja záľuba
nikam nechodim. nebudem obiehat diskoteky a chlastacky s partiou len preto, aby nepovedali, ze sedim doma. a takto mi to vyhovuje a je mi jedno, co hovoria ostatni. mne na tom nic divne nepride. skus si najst kamaratku a niekam zajdite - nakupy napr. alebo len tak sa prejst..to je semtam ovela lepsie ako diskoteka s partiou.
nie je sa začo hanbiť.... každý robí čo ho baví... ja von chodím ale že von ako von a nie von ako do baru.... nikdy som nechodila a ani neplanujem lebo ma to nebaví . ak ty chceš chod aj sama, zoznam sa. alebo normalne povedz kamoškam... hanbiť sa nemáš za čo
Ja nechapem čo chceš sa isť opijať na diskotéky a tak? to ti príde normálne a to že sedíš doma ti príde divné hej? toto je tak zvláštny štát že tu keď sa človek neľubi ožierať každy druhy piatok ta je divny a keď sa ožiera ta je popularny omg..
Ja sedím doma skoro furt. Dakedy zavolam kamaráta nech ide so mnou zahrať basket v škole sa normálne bavím so spolužiakmi ktorých mám rád a tak a keď napr dakto ma narodeniny a pozvú ma tak jasné že idem napr aj keď ma zavolajú na konci roka že idú vypiť tak prídem a pijem úplne minimálne..
+ dakedy som chodil von stále a tak neznášam keď dakto povie "pana ja nechapem jak možeš sedieť doma mňa by to nudilo" a myslia si aký som nerd že len sedím a nič nerobím pri tom chodil som von a viem že ostatný vonku len sedia niekde pri vchode kecajú a fajčia cigarety jednu za druhou (veľmi veľká zábava)
Presne tak, nejaké kaviarničky - výlety po horách atd. ale piatkové chlastačky a všeliake diskotéky, to ozaj nemusím... Stačí mi, keď na nás v dedine som večer vonku - tak z krčiem vyliezajú 14, 15 roční... namol ožratí, jednak kričia ako blázni, bijú sa alebo rozbíjajú čo im príde do cesty... a tie reči - ktorá koho pretiahla, henten je dobrý chalan lebo ma nebije alebo nepije každý jeden deň... Stačilo mi, keď už chalani nemajú problém vyfackať babu - len tak lebo sa pohádali...
ja chodievam von skoro stale, len tak si s kamoskou popripade viacerymi sadnut do kaviarne alebo cajovne
chodievame aj pit, ale to vacsinou taka vacsia partia ale nie velmi casto a nie mo no aj tak v poslednej dobe ma najviac bavia vikendy doma, ked si oddychnem a mam pokoj od ludi :letim:
Ja teda poslednou dobou skoro furt sedím doma, idem tak raz za dva týždne niekam, lebo kamaráti mi odišli na výšky, aj keď vlastne ani s nimi som nechodila furt von....
Ale nejde o to, že nemám kamarátov, len proste nepodnikáme stále spolu niečo, nikomu sa nechce a navyše som z takého konca sveta že ani moc možností nemáme
nerada sedím doma, rada som niekde vonku s kamarátmi, cukrárne, kaviarne a tak, ale aj diskotéky, ale to hlavne doma, teraz na intráku akosi nie, nemám nejak s kým obiehať vysokoškolské diskotéky proste
mám rovnaký problém momentálne, 4 mesiace chodím len s jedným človekom von a to momentálne cez tieto dva len pár krát čiže mi tu strašne vadí, nemám potrebu chodiť po baroch, piť a fajčiť ale prosto som typ ktorý permanentne musí meniť prostredie, musí veľa začívať, veľa vidieť a celkovo taký spôsob života mi vyhovuje ale keď nemám s kým, tak je to dosť blbé teda..
a ja inak nemám problém s ničím, aj keby som mal ísť hneď po škole na turistiku pričom mám druhý deň nabitý a celkovo nechápem ľudí, čo sa všade stále ponáhľajú, nevedia sa nikdy zastaviť lebo, lebo, lebo...
@pstros213 skor pod pojmom "zábava", tá stále k tomu vedie a ľudia už nevedia, čo od dobroty, potom už skúšajú niečo tvrdšie
"ja sa nechcem vtierať ale chcela by som mať svoje kamarátky s ktorými by som niekam chodila ale nemám odvahu sa niekoho opýtať lebo nechcem aby niekto vedel že som stále doma(hanbim sa za to pretože ostatným to je divné) čo mám robiť?"
tak keď nezakročíš, tak budeš stále doma, treba sa vtierať, poznám to, lebo ak nie, tak sa každý na teba vyserie, tak to v živote chodí....
čojaviem, keď som sa rozišla s chlapcom s ktorým som bola niekoľko rokov mala som rovnaké pocity ako ty, keďže som zo svojho okolia vyselektovala každého človeka okrem neho... no našťastie nikdy som nemala obdobie že by mi nikto nenapísal a nezavolal ma von a takže keď som zvykla byť doma tak to bolo z vlastnej iniciatívy keďže radšej budem mať noc plnú vášnivého raidovania než natriasania sa po diskotékach
chodim von vacsinou len s najlepsou kamaratkou lebo v uplnej podstate inu nemam ,,, vzdy sa dako zabvaime bud ju nutim aby mi pozovala na fotky na skolske zadania alebo ideme do kina alebo dakam sadnut na caj ... pripadne travime dve hodiny v pantha rhei .... obcas daky koncert ked je cosi poriadne .... ked som neni s nou tak citam , pocuvam hudbu alebo kreslim alebo fotim a bavi ma to .... takze ta vobec nemusi trapit ze si neni furt dakde vonku medzi dakymi debilkami
Ja to mám tiež podobne ako ty, som skôr samotárka, ale na druhej strane som rada medzi ľuďmi, rada chodím na diskotéky a podobne. A tým že chodím fakt málokedy si to o to viac užívam. Ale tiež by som rada chodila von často, a nie len sedela doma ako vyvrheľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja sedím doma skoro furt. Dakedy zavolam kamaráta nech ide so mnou zahrať basket v škole sa normálne bavím so spolužiakmi ktorých mám rád a tak a keď napr dakto ma narodeniny a pozvú ma tak jasné že idem napr aj keď ma zavolajú na konci roka že idú vypiť tak prídem a pijem úplne minimálne..
+ dakedy som chodil von stále a tak neznášam keď dakto povie "pana ja nechapem jak možeš sedieť doma mňa by to nudilo" a myslia si aký som nerd že len sedím a nič nerobím pri tom chodil som von a viem že ostatný vonku len sedia niekde pri vchode kecajú a fajčia cigarety jednu za druhou (veľmi veľká zábava)
na intráku je to iné lebo partia pokoj nedá
chodievame aj pit, ale to vacsinou taka vacsia partia ale nie velmi casto a nie mo no aj tak v poslednej dobe ma najviac bavia vikendy doma, ked si oddychnem a mam pokoj od ludi :letim:
Ale nejde o to, že nemám kamarátov, len proste nepodnikáme stále spolu niečo, nikomu sa nechce a navyše som z takého konca sveta že ani moc možností nemáme
a ja inak nemám problém s ničím, aj keby som mal ísť hneď po škole na turistiku pričom mám druhý deň nabitý a celkovo nechápem ľudí, čo sa všade stále ponáhľajú, nevedia sa nikdy zastaviť lebo, lebo, lebo...
"ja sa nechcem vtierať ale chcela by som mať svoje kamarátky s ktorými by som niekam chodila ale nemám odvahu sa niekoho opýtať lebo nechcem aby niekto vedel že som stále doma(hanbim sa za to pretože ostatným to je divné) čo mám robiť?"
tak keď nezakročíš, tak budeš stále doma, treba sa vtierať, poznám to, lebo ak nie, tak sa každý na teba vyserie, tak to v živote chodí....