chcem hlasovať za jednoduché "nie", ktore by nedemonštrovalo na to, že tam nechodim kvoli nude, že to neznašam, alebo že som debil lebo neviem načo kostoly sú. Chcem "nie", ktore by jasne hovorilo, že som obyčajný ateista.
dobrovoľne som bola asi 2x, inak chodím napr. na svadby, pohreby alebo zo solidarity k sesternici, ktorá tam musí chodiť....ale to som zvykla len keď som bola malá, teraz už ani nie...
ked musim ist z babku... jej sem tam radost spravit musim...najväčšia haluz su spovede pre mna ateistu "dobrý takže moje hriechy sú neposlúcham mamu nadávam , hovorím zvieracími menami a na vaic si nepamatam..." ..."olutuj svoje hriechy" "lutujem"
Dal som tomu sancu, tak som sa tam v nedelu zastavil a kazen nebola az taka zla. (ze sa nou v realite aj tak nikto riadit nebude je teraz vedlajsie) .... asi tam zajdem aj tuto nedelu ak budem stihat , ale do zvonceka nedam ani cent.....
V kostole som bol naposledy ked bola omsa za uja.. inak nechodim vobec.. ani na spovede.. na to aby som veril v Boha nemusim chodit na zhromazdenia pokrytcov...
Ale myslím, že to máš ešte dobre. Ja keď som mala asi 8 rokov tak som povedala že chcem byť kuchárkou a u mojej mamy to stále pretrváva a chce ma dať na hotelovú školu ( v našom okolí je len taká, kde chodia všetci tí, čo ich na iné školy nevzali a proste problémoví žiaci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Cirkev je iba skorumpovaná kurva...
Už to neni ako predtým
Ale tak dám prvé, lebo iné už vôbec nie
a sem tam aj len tak.
no a čo.
My chodíme aj normálne keď je sviatok cez vyučovanie na omšu
To existujú aj Cirkevné stredné školy?
Ale ok, chápem, tebe sa tam nepáčilo.
Ja som si myslela že iba na jednu prepáč
To ja som si ťahla lístok, do kt. školy pôjdem
Ale myslím, že to máš ešte dobre. Ja keď som mala asi 8 rokov tak som povedala že chcem byť kuchárkou a u mojej mamy to stále pretrváva a chce ma dať na hotelovú školu ( v našom okolí je len taká, kde chodia všetci tí, čo ich na iné školy nevzali a proste problémoví žiaci)