chodím raz za 3mesiace na jemné podstrihnutie končekov ak nie sú príliš zničené, tak len pár mm a vtedy si dám aj upraviť účes celkovo...viac zvýrazniť "postupku", ak je to potrebné
a kvôli ofine tam zbehnem raz za 2mesiace, niekedy ani to nie podľa toho, či ju chcem dlhšiu, alebo krátku (
už nikdy v živote... namiesto 1cm odstrihnú 10, účes spravia úplne iný ako mal byť, je to zbytočne drahé. strihám aj farbím sa sama už nejaký ten rok, a vyhovuje mi to. na strihanie mám že vraj talent, dokážem si spraviť účes aký len chcem.
ja sa tak raz za 2-3 roky strihám, nechápem načo sa tak často dávate, strihal ma otec, brat, teta, a 2 krát kaderníčka to je asi tak všetko, ale vždy ma ostrihajú tak priondene ako túto: a to neznášam ale vraj sa mi to hodí, asi sa dám toto leto ostrihať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
potom som ju navštívila a odvtedy plačem za mojimi starými vlasmi
a kvôli ofine tam zbehnem raz za 2mesiace, niekedy ani to nie podľa toho, či ju chcem dlhšiu, alebo krátku (
podla potreby. ked som si nechaval dlhsie vlasy, tak raz za 3 mesiace, teraz to vidim na cca raz za mesiac, mesiac a pol
a to neznášam ale vraj sa mi to hodí, asi sa dám toto leto ostrihať