ahojte ako sa da co naucinnejsie schudnut 5-6 kg bez jojo efektu?? myslite ze 5kg za dva mesiace je zdrave mnozstvo?jem 5krat denne,niekedy si dam aj palacinky aj zmrzku,ale neda sa bez toho zit dakujem za komenty a rady
skús len vyradiť nejaku nepotrebnú pičovinu z jedálnička...
a eštte lepšie nájdi si za to nejaky subsitut... najlepšie zdravý alebo aspoň nízkosacharidový
ja sa musím už len odnaučiť žrať nan... je to proste len kopa bielej múky čo mi nič nedáva...len spomaluje dosť zrýchlený metabolizmus ako vidím fakt sa dávamd soť rýchlo dokopy akosi!
@motyylia ale to je tak nefér. lebo proste aj, keď sa snažím tak schudnúť nemôžem. ja fakt chudnem iba, keď nič nejem a to je zlé
@nenay neostalo troška preháňam s tými kilami. stačilo by mi schudnúť 5 ale ani to nejde
išlo mi o to, že ja aj keď cvičím a stravujem sa zdravo tak nechudnem...
treba si nechať poradiť. Ísť za niekym, kto vie čo robí, kto má skúsenosti, vedomosti, napríklad osobný tréner, napríklad ja Alebo fakt seriózne si naštudovať veci. A naberať svalíky
odporuca sa chudnut najviac 5 kg za mesiac.. mozes skusit dietu od Mačingovej.. clovek sa napapa do syta a este aj zhodi.... alebo zacni viac sportovat... pripadne zredukuj prijem sladkeho a mastneho.. pi viac zeleneho caju, to vraj tiez pomaha
Keby si to naozaj chcela a mala na to, tak o tom ani nikomu nehovoris a konas sama. Kazdy vie intuitivne ako na to uplne sam, len mozno trpi sebaklamom ako ty. @greyness asi chces mat nizsiu vahu nez optimalnu... Len toto je ironia ze na fungovanie mame vo vienku postavu co nam esteticky vadi.
@greyness toto co pises, ze stravujes sa zdravo, hybes sa, fungujes v pohode a nechudnes podla mna znamena, ze mas optimalnu hmotnost. Lebo ti je jasne ze by si musela mat nenormalny rezim ako napr jablko denne...
@afew skôr som čakala, že tu dáš nejaký približný vzorec na optimálnu váhu lebo si nemyslím, že tá moja je optimál. ale to je možno len môj pocit, že chcem stále menej a už sa fakt nedá a mne sa to nepáči. ale pomaličky sa zmierujem s tým, čo mám :/
Ludia inak čo pod tým viac sa hýbať myslíte, akože čstejšie chodiť hore dole von dnu ? alebo cvičiť ? alebo čo pod tým vidíte ? normálne cvičenie napr. brušáky behať vonku nato stačí ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Schudnúť 5kg za 2 mesiace sa mi nezdá byť nezdravé.
trochu sa zatni preboha
a eštte lepšie nájdi si za to nejaky subsitut... najlepšie zdravý alebo aspoň nízkosacharidový
ja asi fakt musím byť na jablku denne aby som schudla, fňuQ
@nenay neostalo troška preháňam s tými kilami. stačilo by mi schudnúť 5 ale ani to nejde
išlo mi o to, že ja aj keď cvičím a stravujem sa zdravo tak nechudnem...
ked chces jest jak doteraz tak sa len zacni vacej hybat, ked sa ti nechce vacej hybat tak len menej zer
@greyness asi chces mat nizsiu vahu nez optimalnu... Len toto je ironia ze na fungovanie mame vo vienku postavu co nam esteticky vadi.