niekedy sa zasmejem na Hafnerovi ale zas su tam momenty kedy mi je luto tej Martiny alebo včera napríklad aj tej Hanky, čo sa o nej rozpravali a ona o 10 m ani ne vedla za plentou sedela
To za to jeho neadekvátne správanie ho ešte nik nevyhodil odtialto?? (píšem o schizofrenikovi) on tu je preto že aj taký musia byť a práve preto tu je - pre nadávanie do t----ov urážanie a týranie ozaj vynadal jemu vôbec niekto niekedy? HH ... okej čo by nie pridám svoj názor na reláciu koštuješ mi tak myslim si osobne že je to pod moju uroveň dalej pravda je taká že joj kopíruje reláciu o varení na markize s názvom - bez servítky .- čo je mimochodom na úrovni.
@yeya formy strúham len keď mám nervy, inak som v podstate mierumilovný, nenásilný človek...
ale potrebujem sa vedieť brániť, a keď sa človek vie brániť vie aj útočiť a vôbec nezáleží na výške a váhe /samozrejme že keby do mňa skočilo 150 kilové hovado tak sa radšej kopnem do hlavy sám/
Nevravím že rozbijem každého ale takéhoto rozmaznaného chlapca určite
@schizoofrenik tak to musíš mať nervy stále, súdim podľa tvojích reakcií blogov etc... a naozaj si takto nepredstavujem nenásilného človeka...
btw ako vieš, že ten rozmaznaný chlapec napríklad neposiluje? Neviem nepoznám ho a je mi to jedno, ale veľmi pochybujem, že by si mu to povedal do očí...
ja som to prepla dnes ráno z markízy na joj ..a videla som toto ,nevedela som ani čo to je ,ale teda ...keď som videla ,že je to len paródia ,tak mi prišlo zle ..nechápem ,ako si z nej môžu takú srandu robiť ,že sa o ňu uchádzajú taká mladí pekní chalani ...a ako si ona preboha môže myslieť ,že sa fakt o ňu uchádzajú ...bože ..do plaču mi je ...
@Schizoofrenik lebo netrénuješ môžeš poznať takých, len či sám si taký... pár hrubých krkov rozhasíš (pochybujem moc pochybujem), ale raz ťa chytí taký čo ťa rozotrie po zemi a mám pocit, že to naozaj potrebuješ tak ti to prajem v najbližšej dobe...
asi som nenormálna, ako to už viacerí moralisti podotkli, ale ja sa na tom bavím, kým tam je Hafner a Beyuz videla som len jednu časť, ale chystám sa to dokukať na nete.
dneska som to kvôli hafnerovi ráno v repríze pozerala. (inak mi bola martinka dosť cudzia) doteraz sa ujebávam na slovách, ktoré vyslovila martinka: "Perfetný" a "džentlmel" a ešte "Džony Jeb"
a hlavne som si nemyslela, že všetci v Martine vyzerajú ako Alf ja odtiaľ poznám pár pekných ľudí!
ze jojka je uplne trapna a jebnuta, nevie pochopit ze opakovany vtip neni vtip a uz to nie je zaujimave ani nic..alebo vlasne je jej to jedno,ide im iba loove a ak hentej fuchtle nedoplo ze si z nej vsetci tam robia srandu,tak je este vacsia pica nez vyzera.
hii sranda to je aj ja som to najskôr považovala za blbosť.. čo vlastne aj blbosťou ostalo ale tak odreagujem a hlavne zasmejem sa pri tom veď aj tak v telke nič iné nedávajú.. a Hafnerko number one..!
Pozerám to kvôli Hafnerovi, ten je tam z nich najnormálnejší a ako jediný sa aj pri tom varení trochu snažil a inak mi je sem tam tej 27 ročnej Martinky a jej kamošky ľúto, ale tak čo s tým narobím.
Nepočul som o tom až doteraz, ale ako tak čítam, tak celkom závidím dramaturgom našich televízií ...
Nemusia sa s ničím srať, proste náhodne zoberú nejakú sebranku, čo už aspoň raz v tv bola a ľudia to potom budú pozerať, to je úplne krásny televízny zákon ... A nič to nestojí, ani peňazí, ani rozmýšľania, nádhera
ja ani nedokazem pochopit ako sa ta zenska mohla dostat do telky a ta jej slovna zasoba... a to prosim .to su asi idoli dnesnej spolocnosti........ludia uz nevedia na kom sa zabavat tak sa zabavaju sami na sebe..............
kks ale ta jej kamaratka danka ..ta je skareda az hroza.. ano, hodnotim to na jednicku, podla mojho zmyslu to bude plnena sunka s bryndzou ked raz bude dead space 3, mohli by ju dat ako finalneho bossa
schizoFre nýýk ja som sa smial na tom že si vychovaný ahaha ... jáj bože ty si vychovaný ... do blázinca akurát tak ale nič nevadí buď ťa to baví alebo ukájaš ego alebo ventiluješ to už neviem niečo s toho alebo si nemal moc dobrý život čo už ale ja ti za to nemožem haloo a facku si nedám čo spraviš skus sa najprv vyfackať ty pretože čo sa hovorí?
Vždy začínaj od seba haha ... jou.. pokiaľ budeš nevhodne komentovať i naďalej nevadí... avšak na to reagovať už nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a Petraník je podla mna dosť trapny
či mi niekto vynadal?
Počul si už slová ako "stoka" "ulica" "drogy" atď.?
Máš pocit že ľudia čo vyrástli na ulici Ti budú nadávať alebo čo?
Halo!
Prosím ťa kde žiješ?
Pretože ja v meste!
Tu sa nenadáva tu sa skáče po hlavách...
Ako sa ma môžeš prosím ťa opýtať či mi už niekto vynadal?
Daj si facku!
...a tie tvoje fixky tomu veľmi nenapovedajú
ale potrebujem sa vedieť brániť, a keď sa človek vie brániť vie aj útočiť a vôbec nezáleží na výške a váhe /samozrejme že keby do mňa skočilo 150 kilové hovado tak sa radšej kopnem do hlavy sám/
Nevravím že rozbijem každého ale takéhoto rozmaznaného chlapca určite
btw ako vieš, že ten rozmaznaný chlapec napríklad neposiluje? Neviem nepoznám ho a je mi to jedno, ale veľmi pochybujem, že by si mu to povedal do očí...
A ako vieš že ja netrénujem napr. thai box?
Poznám kopec ľudí ešte tenších ako ja čo dokážu rozhasiť na sračky oveľa hrubšie krky...
či by som mu to povedal do očí?
človeku čo sa ma opýta či mi už niekto v živote vynadal?
To nemôžeš myslieť vážne
samozrejme že sa nájde taký čo ma zoznámi s podrážkami...
A nebude ani prvý ani posledný
neudrem dievča to si nedovolím...
na to som proste moc vychovaný
máš pocit že potrebujem ešte viac osprostieť alebo čo?
a hlavne som si nemyslela, že všetci v Martine vyzerajú ako Alf ja odtiaľ poznám pár pekných ľudí!
Tieto jojkárske relácie sú o tom, že tam dajú k jednému stolu čo najviac kokotov, a pome slováci, smejme sa na nich.
Farmár hľadá ženu, Kapor na torte, Chutíš mi, onedlho Mama, ožeň ma .. JOJka z týchto pochybných shows zjavne profituje.
ale smejem sa
Nemusia sa s ničím srať, proste náhodne zoberú nejakú sebranku, čo už aspoň raz v tv bola a ľudia to potom budú pozerať, to je úplne krásny televízny zákon ... A nič to nestojí, ani peňazí, ani rozmýšľania, nádhera
maximálna hovadina, bez úrovne, na ktorej sa nedá nerehotať
A najlepšie keď minule došiel otec, a spýtal sa, že či sú tí chalani normálni, že "bojujú" o srdce martinky
@tunidlo.. Predsa to niečo stojí. Veď je zato platená, nie ?
Skôr mi je Martininých detí a psíka ľúto...
V takej špine a bordeli žiť...
:/
Akože, kde je sociálka?
Celé Slovensko sa na nej smeje, ale o jej decká sa nikto nestará...
Ale v podstate im rozumiem, ľudia sa na to pozerajú a oni majú z toho prachy
našťastie sú aj iné programy a knihy ..
Vždy začínaj od seba haha ... jou.. pokiaľ budeš nevhodne komentovať i naďalej nevadí... avšak na to reagovať už nebudem