Chýbaš mi. Si krásna. Pristane ti to. Vyzeráš skvele. Ľúbim ťa.
Chalani ako často hovoríte svojej polovičke tieto slová? A vždy ste to aj vážne mysleli? Povedali by ste svojej priateľke že jej to pristane aj keby bola podľa vás nevkusne oblečená? Čo považujete na dievčati za vrchol nevkusu?
@aqualoop vrchol nevkusu ked si da taka zena z velkymi stehnami a velkou ritou nieco napasovane na telo a potom je vidiet ako to z nej kypi alebo ked si da sortky co je u vacsine ludi volne a u takej zeny napasovane, to je mozno este horsie
To prve a posledne ano.. Ale to medzi tym rozhodne nie tak doslovne ako je to tam napisane lebo je to uplne hnusne.. Da sa to povedat milion krat vhodnejsie a krajsie, a ja sa snazim to vzdy robit tak (snad sa mi dari)
A keby som nieco take nemyslel vazne tak ma asi nenapadne to vobec hovorit, nie?
@17 ved tak som to aj myslel..lubim ta je jedine z tych slov, ktore vravim tak, ako je tam napisane..zvysok je az prilis gycovy alebo ako to nazvat...take tie otrepane frazy, "pristane ti to milacik" alebo suche "si krasna"..bleahw
Hovorím to vždy keď mám potrebu to povedať, čiže vždy vážne, hovorím to na chlapské pomery asi až príliš často, obvykle nechodím so ženami čo by sa podľa mňa obliekali nevkusne, a ak si dajú niečo čo sa mi tak úplne nepáči, tak sa snažím vyhnúť vyslovenému celoplošnému klamstvu ("pristane ti to"/"je to super"), ale snažím sa na tom nájsť niečo čo sa mi páči a pochváliť to, prípadne pochopiť čo bol jej zámer pri danom oblečení, a pochváliť že sa jej podaril (lebo zámer sa žene vždy podarí, bez ohľadu na to či je to podľa niekoho subjektívneho názoru vkusné alebo nie).
Som prekvapeny, kolko je takych, ktorym tie slova pripadaju nudne, otrepane alebo nevkusne. Mne sa paci jednoduchost a myslim, ze dôlezite je skôr to co tie slova maju vyjadrit ako to ci ich nejako vysperkujem. Ved koniec koncov ved o to tu ide - o vyjadrenie citu, nie o samoucelne hladenie ega.
ja počúvam len ľúbim ťa, milujem ťa, chýbaš mi, no také akože si krásna, dnes ti to sekne-tak to si teda nespomínam kedy mi to bolo povedané (asi na začiatku vzťahu kedysi dávno pred mnohými rokmi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Si krásna. Pristane ti to. Vyzeráš skvele. - sem tam , niekedy často
Ľúbim ťa. - naposledy povedané 23.12 2009
A keby som nieco take nemyslel vazne tak ma asi nenapadne to vobec hovorit, nie?
Ale prijala by som,aby mi to hovoril častejšie(nemusí zas každý deň)
ostatné frázičky nevnímam...
(Ale v tomto zmysle ma ,,Ó, Tysh" dostáva