má niekto z vás skúsenosti s nezvyčajnými eugeroikami? ( nootropiká..., sú to vlastne mozgové stimuly, ktoré po užití vyvolajú špecifické výsledky, prejavy )
Podporujú funkciu mozgu, nervovej sústavy..umožňujú dlhšie pracovať, lepšie n
hmm .. no během maturity jsem se potkala s Piracetamem .. je pro důchodce na podporu rychlosti proudění krve v mozku a tím pádem i rychlejší okyslyčení ... ale když jsem ho pak vysadila, tak jsem si dlouho nemohla nic zapamatovat .. takže vůbec nedoporučuju .. teďka už jenom kafe
daj si redbull a kavu radšej... v usa je najpopularnejši Adderral - 25% vysokoškolakov sa s nim uči (iba na predpis na hyperaktivitu) a u nas metamfetamin ale to už zachadza ďaleko za hranice, čo sa tyka toho vykonu, ktory podaš po ňom aj nebezpečnosti... ale to musiš vedieť ako s tymi latkami robiť... ne že potiahnem si piko a idem sa učiť
Ja som nemyslel nič na učenie, toho poznám dosť...
je toho veľa, ale keby niekto vedel niečo nezvyčajné...nič návykové..
napríklad OXYTOCIN je sa dá formou aerosolu vstreknúť do nosa a ovplyvňuje to emotívnosť..človek má tendenciu myslieť optimisticky, môžu to byť aj príznaky opilosti vo väčšej dávke..ale je to len na predpis v lekárni .....no
zatial viem akurat o ketamine (tiez na predpis na hyperaktivitu) ale je to trocha nelegalne bez neho .. a v SR nvm či nie náhodou aj s ním... A my sme predsa zodpovedná mládež .... či ?
@lubobs takže zelený čaj, káva, guarana mi vždy pomnôže. tú kávu menej,lebo mi z nej strašne jebe.
a potom,z čoho som bola nenormálne aktívna ešte tri dni a naučila som sa nenormálne veľa vecí do školy je nympha estatica. dala som síce nie jedno vodné,ale viac,preto som sa potom aj trochu bála, lebo som nejak nevedela potom ovládať stav,ale po troch hodinách to prešlo a potom už som bola len strašne akttívna.
jeb sa nato, za tu tupost v dojazdoch ti to nestoji a tupost neobnovis, bunky v mozgu sa neobnovuju , radsej sa dobre vyspi ,rano si daj na cerstvom vzduchu caj a si v pohode, nemusis mat torpedo v hlave
@lubobs tak jako ono to i fungovalo .. během indikace akorát nějaké vedlejší účinky typu - zvýšená sexuální aktivita, což je trochu problém, když je zkoušející padesáti letý chlap, co skutečně vypadá sexy !! lol ale jinak jako do pohody .. horší je to po vysazení .. to už jsem myšlenku neudržela .. len moč ale aj tak dobre
@lubobs guaranu čaj si robím. ale ono je tam aj ibištek a takéto blbosti a tej guarany je tam málo,tak pozeraj zloženie,nech tam nie je len 0,4%
no to je vlastne ecsphoria, cez net sa to dá objednať,je to legálne. má to asi také účinky akotráva. teda na mňa to malo úplne iné...proste ťažko vysvetliť. najprv to bolo ako tráva, haluzila som sa,blbosti, potom som bola strašne paranoidná a bála som sa.... a potom už len aktivita strašná.... ale tak na každého to má asi iný účinok...aj podľa toho s akou náladou do toho ideš... a nebola som vypatlaná,ale strašne rýchlo som rozmýšľala a hne´D som všetko vyriešila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zostaň pri kave a redbulle, najlepšie pri ničom
je toho veľa, ale keby niekto vedel niečo nezvyčajné...nič návykové..
napríklad OXYTOCIN je sa dá formou aerosolu vstreknúť do nosa a ovplyvňuje to emotívnosť..človek má tendenciu myslieť optimisticky, môžu to byť aj príznaky opilosti vo väčšej dávke..ale je to len na predpis v lekárni .....no
@miszounkova takže opačný účinok ..to sú produkty reklamy biznisu
@strejdabob keď neviem robiť, tak ani nerobím...a aj som na ničom
Áno, dáva to "zmysel". A vieš prečo?
zatial viem akurat o ketamine (tiez na predpis na hyperaktivitu) ale je to trocha nelegalne bez neho .. a v SR nvm či nie náhodou aj s ním... A my sme predsa zodpovedná mládež .... či ?
je to vhodné pri meniacej sa gravitácii...
@motylik141 ginko sa väčšinou neprejavuje, alebo má opačný účinok..
a potom,z čoho som bola nenormálne aktívna ešte tri dni a naučila som sa nenormálne veľa vecí do školy je nympha estatica. dala som síce nie jedno vodné,ale viac,preto som sa potom aj trochu bála, lebo som nejak nevedela potom ovládať stav,ale po troch hodinách to prešlo a potom už som bola len strašne akttívna.
@saddath ako užívaš tú guaranu? a mohla by si bližšie popísať tú nymphu estaticu?..čo to je..google nevie
@plarika a káva je čo? chcem len vedieť o niečom inom než kofeín
@also neprichádza v úvahu keď vyzdraviem, dám ti vedieť
no to je vlastne ecsphoria, cez net sa to dá objednať,je to legálne. má to asi také účinky akotráva. teda na mňa to malo úplne iné...proste ťažko vysvetliť. najprv to bolo ako tráva, haluzila som sa,blbosti, potom som bola strašne paranoidná a bála som sa.... a potom už len aktivita strašná.... ale tak na každého to má asi iný účinok...aj podľa toho s akou náladou do toho ideš... a nebola som vypatlaná,ale strašne rýchlo som rozmýšľala a hne´D som všetko vyriešila...