Chcem sa opýtať všetkých, čo majú skúsenosti s čiernym šampónom. Počula som, že to mám za jedno, či si dám čierny šampón alebo farbu, že je to ancikrist a nedostanem to z vlasov. Ja by som však chcela vyskúšať čierne vlasy a ako sa dá tej farby neskôr zba
áách, práve ma napadla sesterka ... ona mala tak perfektné vlasy, stále chcela inú farbu, raz blond, raz čiernu ... začala čiernou, odrástlo kus, dala na to blond, čiernu neprefarbila a to odrastené bolo žlté, ... a tak si zase dala čiernu, zas jej to chytlo nejako močovinovo- červeno ... ... geniálne vlasy mala
čiernomožovožltý prechod jemne červenkastej a zase k čiernej
mne napr sa cierna vymyla... ale možno preto že som ju dala na cervenu... cervena je tiež diabol, ked si ju das, treba ju najprv dat prec a potom farbit na cosi ine lebo vsetko sa vymyva naspat do cervena...
ale som rada... cierna mi nesla... teda aj sla, ale svoje vlasy mam svetle a po 2 týždnoch som mala odrast ktorý vyzeral ako pleš
ja som mala rysovo- cervenu a v pohode som ju prekryla... a spoluziacka si davala ciernu mozno rok do zadu - sampon a stale jej bordova vyzera ako cierna...najskor to bude individualne
ja mám farbu čiernu, ale aj tak leze dole, po celej dlžke, taže asi mám jedno či farba, či šampón... ...ale vraj šampón neničí vlasy, ta asi skúsim ... ale mne všetko ničí vlasy
pasuje ti to no uvidím, ako to pôjde mne - človek zistí, len keď vyskúša a ja sa už dlho odhodlávam vraj sú aj nejaké farby, čo vyzerajú ako čierna (tmavá čokoláda, mame chytila tm. hnedá ako čierna) - takže uvidím pre aký odtieň sa nakoniec rozhodnem
joj díky, ja to niekedy budem meniť, ale pekne si počkám, keď to slezie ..jasné, no aj ja som mala tú čoko, a chytilo to do tmavej hnedej a tak potom som šiahla rovno po čiernej a bola som celkom spoko
ešte strašnú chuť mám ísť aj do blond, mala som kedysi hustý blond melír, ale neviem ktorú prvú, blond (som mala aspoň ten melír) čiernu ešte nie, len ide aj o to, že z ktorej budem vedieť jednoduchšie prejsť k druhej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
čiernomožovožltý prechod jemne červenkastej a zase k čiernej
ale som rada... cierna mi nesla... teda aj sla, ale svoje vlasy mam svetle a po 2 týždnoch som mala odrast ktorý vyzeral ako pleš