Ako malá samozrejme veterinárka ale potom som zistila,že sa desím krvi takže to padlo...
POtom právnička,aby som bjovala za spravodlivosť,ale tej sa asi nedočkám..a momentálne sa zaujímam o psychológiu a zrejme to pôjdem aj študovať uvidíme kam ma nohy zavedú..rada by som celý život cestovala...
ako mala som chcela byt spevacka potom tanecnica spisovatelka (to ma drzi, ale nie ako hlavny velky ciel)
potom som 4 roky zila v presvedceni, ze zo mna bude pani psychologicka a teraz, ked uz sa pomaly blizi cas rozsudku, tak zacinam panikarit a pochybovat. a riesim dilemmu co studovat a cim byt.
keď som bola malá, a niekto sa ma na toto opýtal, tak som vždy povedala niečo iné...
a pred tromi rokmi som zistila, že by som chcela učiť... neopustiloma to tak úplne, ale chcela by som robiť vychovávateľku v decáku... ja viem, som šialená...
@dzeejn =D zmrzlinárka to mi nikdy nenapadlo, treba na to školu? a to si ako chcela predávať len čisto zmrzlinu v cukrárni alebo chodiť so zmrzlinárskym autom a predávať deťom na ulici?
@klaudiqa9 myslím, že mi v tom veku šlo asi len o konzumáciu zmrzliny a som si myslela, že nato stačí zmrzlinu rpedávať a môžem ju celý deň jesť ale tiež sa mi páčilo ako sa naberá, s tým guľatým oným..
"ovocím do jogobely" a reálne? keď som bola malá, chcela som byť upratovačka, potom od základnej školy učiteľka.. a teraz študujem druhý rok pedagogickú fakultu
a ešte som chcela byť patologička.. ale to ma prešlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
teraz: kuchtik
nevydržalo , architektka
teraz-tetou v bielom plasti niekde v labaku
Teraz-Manažérka v nejakej módnej agentúre
Nejak ma tá *móda* furt drží
teraz uvažujem nad psychologiou..uvidím čo to bude o dva roky
POtom právnička,aby som bjovala za spravodlivosť,ale tej sa asi nedočkám..a momentálne sa zaujímam o psychológiu a zrejme to pôjdem aj študovať uvidíme kam ma nohy zavedú..rada by som celý život cestovala...
teraz-grafička,pracovnička v eventovej agentúre
a teraz sa chcem odsťahovať a tam mať malú firmičku, ateliér a podobne nezáväzne aby som mohla cestovať po celom svetééé
potom som 4 roky zila v presvedceni, ze zo mna bude pani psychologicka a teraz, ked uz sa pomaly blizi cas rozsudku, tak zacinam panikarit a pochybovat. a riesim dilemmu co studovat a cim byt.
a pochybujem, ze moje detske sny sa splnia
ale ako normálnu robotu asi fotografku
teraz? hmmm... asi najskor zurnalistka, aj ked studujem daco uplne ine
..kvak..
teraz: miliardar
...ale nie tak chcem to skusit ako profesionalny vojak, ak nie tak policajt a ak ani to nie, tak co pride
Ale inak.. právnička
a studujem architekturu tak aspon daco ostalo
a teraz chcem najprv skoncit skolu, aby som mohol premyslat nad pracou ale inac chcem byt moderator
a studujem filozofiu cize uplne nieco ine
síce by to šlo lahšie ako teraz: doktorka
a pred tromi rokmi som zistila, že by som chcela učiť... neopustiloma to tak úplne, ale chcela by som robiť vychovávateľku v decáku... ja viem, som šialená...
@stenatko no totoooooo wow zaujímavá profesia
a ešte som chcela byť patologička.. ale to ma prešlo
Teraz: Grafička/Návrhárka interiérov xD