no tak v tej prvej triede ked si bol/a o akom povolaní si sníval/a? heh ja od štyroch rokov chcem byť herečka a stále ňou chcem byť. no proste viem že ňou nikdy nebudem ale veď čo ja patrím medzi ľudí čo všetko nechávajú na osud.
ja som chcela byť architektka...asi do 12tich...fakt dlho ma to držalo, ale potom som prešla na iné....pyrotechnika, patológia....momentálne chcem ísť na biológiu, ale neviem no
neviem čím som chcel byť ale viem , že som nikdy nechápal dospelých a teraz som si uvedomil , že sa zo mna stalo to čo som nikdy nechápal a sľuboval si , že taký nebudem .
@10saia prečo by si sa nemohla stať herečkou?? dá sa všetko... navštevuj nejaké krúžky, venuj sa tomu... improvizácii, divadlu... neskôr je to tak trochu o šťastí, ale nesmieš to vzdať.. je super, keď už teraz vieš čo by si chcela robiť... napríklad ja si ešte stále nie som 100% istá čo chcem robiť a to už idem na vysokú...
keď som bola úplne malá tak som chcela byť policajtkou, potom som chcela mať kvetinárstvo , potom som chcela byť učiteľka a spisovateľka zároveň a momentálne nechcem byť ničím alebo aspoň o tom neviem, ale žiaľ príde čas keď si budem musieť niečo vybrať , ale tak rozmýšľam nad medicínou alebo psychológia
Chcel som byť rušňovodičom. Aj som zmaturoval na Dopravnej priemyslovke. Potom sa to zvrtlo a vyštudoval som ekonómiu. Ako ekonóm som potom pracoval až do odchodu do dôchodku.
@sabnacke no ja proste veľmi ma to baví navštevujem aj krúžky venujem sa tancu spevu ale bráni mi v tom jeden problém o ktorom tu nechcem hovoriť no ale ďakujem za povzbudenie.
neviem kde začať: no tieto povolania som chcela robiť tak od troch do deviatich rokov
gymnastka, herečka, speváčka, moderátorka, veterinárka, tanečnica, policajtka, spisovateľka, archeologička, podnikateľka, lekárka, psychologička, vedkyňa a už ani nepamätám
mala som veľa nápadov a teraz uvažujem len o tom že môžem byť kriminalista, patologička, lekárka vo výskume a možno by som sa venovala tlmočníctvu týkajúceho sa vedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ja som chcela byť: kozmonaut, záhradník, kastelán, maliar, výrobca hračiek....
a to mi aj zostalo
archeologičkou ale to bol len tak boom v 5.ročníku na strednej
a potom som znova chcela byť učiteľkou
potom som však nevedela čím chcem byť
na strednej som chcela byť mzdovou účtovníčkou
a skončila som na informatike
policajtka .... hambim sa na to viac ako za rpedavačku
veterinarka....dost dlho...
archeologička detto
a naposledy psychologička... nuž ale už som sa zmierila stym že to posledne budem mať max. ako koníček
Veterinárka-základka
A momentálne mám v pláne ísť študovať na masmediálku
gymnastka, herečka, speváčka, moderátorka, veterinárka, tanečnica, policajtka, spisovateľka, archeologička, podnikateľka, lekárka, psychologička, vedkyňa a už ani nepamätám
mala som veľa nápadov a teraz uvažujem len o tom že môžem byť kriminalista, patologička, lekárka vo výskume a možno by som sa venovala tlmočníctvu týkajúceho sa vedy