všetkým som rozprávala, že budem reklamná manažérka, lebo som počula, že vymýšľajú reklamy. potom som chcela byť novinárka, a teraz študujem jazyky, a znova ma chytil nápad, že budem robiť v reklame
Chcela som byť módnou návrhárkou, pretože som si myslela, že ako maliar či grafik (umelecká grafika) sa neuchytím.
And here we go, študujem propagačnú grafiku a neviem čo budem robiť so životom o dva roky.
Chcela som byt Samantha Carter zo Stargate astrofyzicka, archeologicka, klasika
Studujem..momentalne nic, za peniaze sa usmievam na ludi a odpisujem na malicherne maily v bielej bluzke, a o dva a pol roka budem inzinierka zumparka. Oh yeah
Nikdy som nevedela poriadne co chcem co sa prace tyka. A tak to aj vyzeralo... Asi to nikdy nebolo pte mna prioritou. O co horsie vyznie toto ked mi ani veci ktore boli pre mna prioritami, nevysli...A cil ked uz musim nieco robit tak skusam co pride Pripadam si ako najstratenejsi, najneistejsi clovek a ztelesnenie chaosu
Nemala som nikdy žiaden sen čo by som chcela robiť, ak nerátam tie päťročné sny typu herečka a speváčka teda, študujem jazyky a išla som tam s víziou, že budem prekladateľka, ale nakoniec som skončila niekde inde a baví ma to, takže sa nejak nehrniem do toho prekladateľstva.. ale tie jazyky využijem aj tak
Chcela som byť mòdna návrhárka, kuchárka, kaderníčka, psychologička, dizajnérka interiéru, neurologička ...a v vyštudovala som ekonomiku a v súčasnosti som finančná agentka- ľudovo poisťováčka (ale nwm do kedy)....ale smerujem k vedeckej/pedagogickej dráhe ohľadom kreatívnej ekomomiky & inovácii, čiže kúsok sa vraciam do detstva
chcela som zachranovat slony africke, byt ucitelka, potom bear grylls ptm psychiatricka, filozofka,spisovatelka, exorcistka, robit v cestovke, zahadolog hmmmm chovat macky, zahradkarka, kozMeticka, maserka. ako mala pyromanka (bola som si ista ze je to povolanie, tetaz viem ze je to zivotna cesta) zabavacka.... vsetko toto. najviac asi exorcistka, hypnolog nieco take. teraz uz vim ze staci mat dobrych kolegov a ptm vas ta robota bavi
najvtipnejsia spomienka na tieto sny je ked v telke bezala Rosalinda a ja som proste musela byt kvetinarkou!
Ani blbym omylom som sa okolo toho ani len neotrela, ale som rada. Ja by som nemohla robit manualnu robotu, musim angazovat mozog, bez toho to u mna nejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Študujem molekulárnu biológiu.
And here we go, študujem propagačnú grafiku a neviem čo budem robiť so životom o dva roky.
Studujem..momentalne nic, za peniaze sa usmievam na ludi a odpisujem na malicherne maily v bielej bluzke, a o dva a pol roka budem inzinierka zumparka. Oh yeah
#napisalsamzivot
Dnes som stastne nezamestnany a robim len to co ma bavi.
Teraz študujem informatiku a chcem mať v piči všetko a byť spokojný a hlavne bez nemať stres.
Ani blbym omylom som sa okolo toho ani len neotrela, ale som rada. Ja by som nemohla robit manualnu robotu, musim angazovat mozog, bez toho to u mna nejde.