je spôsobená mnohými vecami..neexistuje len jedna príčina.. je ich veľa.. napríklad aj keď sa ti nejaká nešťastná (bolestná) udalosť viackrát opakuje ..
myslel som to v podstate tka že všade kde sa pozriem vidím deti ktoré sa správajú proste divne buď sú deprimované alebo sa opíjajú kurvia a bijú alebo čo ja viem čo robia ale proste to čo sa diať nemá a aj keď ma do toho vlasnten ič niejee ale žerei ma to a väčšinou to vidím v podstate v tej nevšímavosti rodičov ktorí sú zaneprázdnení a nerozprávajú sa o tom čo ich a ich deti trápi ...
podla mna deti nie su deprimovane, ano niektore sa kurvia a piju ako si vravel...ale to je odraz rodicov a ludi okolo nich...ked to chces vediet preco je to tak opytaj sa predsa ich, ked ich vidis na ulici, ci kde si to vravel,...btw, ked ta to tak zerie tak pytanie sa tu na fore preco to tak je nic nezmeni - pokus sa niekedy odstranit to.
v prvom rade pristup rodicov... ale nielen vlastnych, ale aj pristup rodicov rovesnikov a teda kamaratov... media hraju minimalnu rolu... co skor hraje rolu budu imho niektore pocitacove hry... a potom este extremne maly prietor pre seberealizaciu sa deti... rodicia ich najskor ani nepustia von, tak neskor... proste prestanu pocuvat a idu sa opit... super... (a to nechcem vediet, co tu bude za par rokov...)
mediami, rodicmi, okolim..ale na vacsine psychickych poruch maju zasluhu rodicia alebo rodina..ci uz z nedostatku pozornosti alebo..
to mas tak..bol jeden chlapec a povedal tatkovi aby mu kupil bubon. tatko nanho zvreskol ze nema peniaze na nejaky blby bubon a ze naco mu bude. a chalanisko vyrastol a potom mal problemy v zivote, nevedel si najst poriadnu pracu, ktora by ho bavila atd atd..
ale ak myslis emakov depkarov tak to sa ani nepytaj, oni depky v skutocnosti ani nemaju len tuzia po tom aby sa o nich niekto zaujimal (asi sa im nedostava takej lasky a pozornosti aku by ocakavali) a tak na seba musia takto upozornovat..blbost podla mna, ale ako je to vidno, pozornost si vynutili, lebo teraz vsetci len riesia emakov
hmm, podľa mňa je mladý človek oveľa viac ovplyvnený rovesníkmi, ako rodičmi....všetci sú takí, aj ja som (pri tom si to neuvedomuje a myslí si, že len náhodou našiel tých správnych ľudí). spoločnosť nás formuje...inak by to znamenalo, že majú všetci nanič rodičov, aj keď aj tým prikladám určitú vinu, ale celkovo by som to nazvala akousi formou davovej psychózy...ale depresiu by som dala preč od opíjajúcej sa a povoľnej mládže, predsa len depresia môže byť aj vrodená napríklad. potom to vyznieva, akoby tie nevyzreté decká boli všetci emáči, pričom sú to väčšinou štandardní pubertiaci, čo sa hrajú na starších
asi tým, že rodičia nemajú dostatočne úprimný vzťah s rodičmi a boja sa s nimi rozprávať o VŠETKOM... našťastie mne tú dôveru vynahradili starší súrodenci... a s nimi môžem o všetkom a vždy... aj o polnoci ale azs aj rodičia sú ľudia a oni sa správajú k nám tak ako sa k nim správali ich rodičia, takže sa nečudujme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to mas tak..bol jeden chlapec a povedal tatkovi aby mu kupil bubon. tatko nanho zvreskol ze nema peniaze na nejaky blby bubon a ze naco mu bude. a chalanisko vyrastol a potom mal problemy v zivote, nevedel si najst poriadnu pracu, ktora by ho bavila atd atd..
ale ak myslis emakov depkarov tak to sa ani nepytaj, oni depky v skutocnosti ani nemaju len tuzia po tom aby sa o nich niekto zaujimal (asi sa im nedostava takej lasky a pozornosti aku by ocakavali) a tak na seba musia takto upozornovat..blbost podla mna, ale ako je to vidno, pozornost si vynutili, lebo teraz vsetci len riesia emakov
inak zakázali podprahovú reklamu - čo svojim spôsobom dokazuje určitú vinu médii