strasne mi meskaju kramy, mala som to naposledy posledny prazninovy tyzden a to uz je viac ako 40 dni! chapete to? tehotna niesom urcite,lebo nemam byt ani s kym.. len nechapem preco mi to tak strasne meska... stava sa to aj vam baby??
m,ne to raz neprišlo mesiac a pol..a dáko mi to ani nechýbalo si myslím,že v tvojom veku to je ešte v pohode...veď hormóny občas preskakujú,tak čo,mno...si to uži a nestresuj a ak by dlllllho meškali,skús zájsť ku doktorke...
mozno im meska autobus. v kazdom pripade by si mala navstivit dakeho dobreho dopravcu ktori by pokarhal zlyhanie spojov. chapes? a hlavne toho prepravcu a to vssetko sa rovna navsetva u gynekologa alebo este aj icke ak je to ona
Pussycat33 : jaj boha ... nemas to od nikial vedet, neznasam takych ludi,kery rypu len aby boli drsny. Tommyhot rype od srdca, ale nektori to robia preto aby bolo zaujmavy.
No mozes mat s tym skusenosti,tak mozes pomoct? Naco je forum? Aby sa diskutovalo.. bla bla
Mynickisntimportant: ja sa stravujem nahodou velmi zdravo .fakt...
no ja som na tom podobne. mozno aj horsie. uz to dostávam tretí rok a este furt to je nepravidelne a chodi to ako chce. ale cakam, no co uz. tehotna byt nemozem, tym som si ista, tak raz to predsa prist musi, nee?
Jabuko, urcite navstiv tvojho gynekologa. Moja byvala priatelka zas mala kramy aj 2-3 tyzdne a musela brat na to tabletky.. Na ten tvoj problem imho tiez budu nejake tabletky..
Ked som bola mladsia tak mne to tiez meskavalo dakedy aj 20, 25 dni a potom som to dostala ale som bola z toho strasne slaba, proste ledva som stala na nohach a mala som to dost silne. A teraz berem na to tabletky a akurat idem znova na vysetrenie.
noo je to uplne normalne, teda pokial si nejako rapidne neschudla lebo vtedy sa to stava..inak sa nemas coho bat,este vyčkaj a ak nič tak chod najprv ku obvodnej lekarke a ta ti povie ci je potrebne isť ku gynekologovi veľa šťastia
to sa ti bude stavat casto moja kamoska ma segru ktorej to meskalo po kazdej takze ak budes mat nadalej taketo problemy radim gynekologa bo to su fakt problemy jak sa patri
Vies co toto som aj ja zazivala a dost casto pravidelne mi meskali kramy..
ale po case mi to nejak preslo..teraz mi to meska sem tam dva tyzdne alebo tyzden a to uz sa malokedy stane..kebyze sa ti to nezlepsi urcite gynda ti poradi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
choď ku gynekologičke, možno si len prechladnutá
No mozes mat s tym skusenosti,tak mozes pomoct? Naco je forum? Aby sa diskutovalo.. bla bla
Mynickisntimportant: ja sa stravujem nahodou velmi zdravo .fakt...
Takze aj ty urcite chod.
Filipp3 jj za to ze som z he tak sa to musi nako vyriesit ne?
Shisha: noo, podla mna musi.. ale asi zajdem na tu gyndu aj ty by si mala
ale po case mi to nejak preslo..teraz mi to meska sem tam dva tyzdne alebo tyzden a to uz sa malokedy stane..kebyze sa ti to nezlepsi urcite gynda ti poradi