keď som prišla za mamkou a povedala "mami...?" tak začala že "ja nie som tvoja mamička! tvoju mamičku som zjedla! a zjem aj teba!" (ach) strašne som sa toho bála...a neskôr mi to začala robiť aj sestra
že keď budem chodiť sama na ulicu, tak príde stará cigánka, zviažema, hodí do káričky a nechá ma niekde v búde či čo... a potom sme s bratom stále len vykúkali spoza steny, aj na dvor sme sa báli ísť, že keby prišla tá cigánka do dvora...
Dame ta smetiarom ale zakazdym :/ a som so nemohla prestat kusat nechty a zadery ..tak :,,Kožky perie, vykupujeme ...! .a ja ze oni ma mozu zobrat tak som sa bala
@hawaitypek Pamätám si, že keď som bola malá a bolo 6. decembra (Mikuláša), tak sa moja mama prezliekla za Mikuláša a jej kamarátka za čerta. Veľmi som sa bála a s plačom som mojej babke povedala, že už budem dobrá... A potom si ešte pamätám, že moja mama ma strašila s duchmi a že jedného aj "vyrobila" (na metlu dala plachtu a namaľovala tvár - oči, zuby...) a potom ma strašila ešte jednou knihou o duchoch a záhadách, ktorú má od deda.
to s tým škúlením robili aj mne alebo keď som bola úplne malé decko a nechcela som počúvať tak moja mama náhodne okoloidúcemu človeku: Ak nebudeš počúvať, tento ujo si ťa vezme
ked som bol malý tak om si stále oblizoval ruky a oco ma strašil že mi na nich dá piper a že ma budú do smrti štípať a raz som si oblizoval a on ho zobral a rovno do ust som sa rozplakal že ma vždycky bude štipat a potom babka mi nukala kompot a ja som zjedol a už nič ale zabralo! od vtedy si neližem ruky ale nohy!
alebo ešte klopkáči, moja mama chodila večer keď som nechcela ísť spať vyklopkávať mi na dvere a vyhovárala sa že to nie ona ale klopkáči čo si prišli pre mňa na nočnú prácu ak nezaspím
Mali sme takú knihu, myslím že "Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov" sa to volalo a to bol pre mňa horor Aj do skrine som pred tým utekala, strašne som sa tých príbehov bála Potom babka mi vravela že tak ako dojem tanier, tak bude vypadať môj muž, že keď zjem všetko, bude krásny a každý kúsok jedla bude nejaká jeho chyba Vždy som všetko dojedla, asi som nemala, lebo žiadny nie je No a na viac si nespomínam... jou, ešte ž keď budem papať žuvačky, zalepia sa mi črevá a už zomriem! A také tie veci že keď budem robiť to a to, zostane to tak
mňe hovorievali, že na druhom poschodí v našom paneláku žije čert a že aby som tam nechodieval to som mohol mať asi 4 roky...a ešte že keď stlačím to červené tlačidlo na magneťáku (nahrávanie pások) tak že sa pokazí celý magneťák a keď bude teplota vzduchu 0 stupňov Celzia, že nastane koniec sveta...a podobne
ze pojdem do polepsovne, a nedostanem nic na Vianoce a tie Vianoce mi raz naozaj splnili, nic som nedostala, len nejake ponozky, a aj to nahrali na video, hajzli, 5 rokov som mala a taku traumu mi spravili ze sa na mna Jezisko vybodol
@hawaitypek Oco hovoril, že sa mi do uší dostane hodinár (chrobák) , keď budem chodiť cez vysokú trávu a potom ohluchnem a starká, že u nej na povale žije biela pani, ktorá prechádza cez steny a nemám tam sa potulovať, lebo zle skončím .
ja si jedine pamätám, že mi mama hovorila, že ma dá do detského domova pre zlé deti a že niekam odcestuje a všetci to hovorili tak vážne, že som im to do takých 6-7 rokov verila a ešte keď som mala tak 3 roky a stále som mala cumlík ( ) tak mi hovorili, že ak ho cez deň nedám mame a tá ho nedá pre vlkove vĺčatá tak prídu a zožerú ma a ešte, že sa mi zo žuvačiek črevá zalepia, že ma nikto nebude mať rád a podobné hovadiny, ale myslím si, že deti by nemali vôbec strašiť, lebo z toho môžu mať nočné mory :/ napríklad ja som ako 5 ročná mala nočné mory, že ma mama aj oco opustili a nikdy som ich nevidela a no vtedy to bolo dosť traumatizujúce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ináč, to s tým škúlením je pravda
keď išli po ulici kožkári, tak sme sa strašne báli
Inak, to s tou modlitbou a dievčaťom je milé
mňa ničím nestrašili
že v škole je strašne zle, lebo musíš hodinu sedieť bez pohnutia (to ma strašili sesternice, lebo som sa veľmi tešila do školy)...
že ma zoberú cigáne alebo za mňa zavolajú žandáre (to hovorila stará mama)
že keď si budem vŕtať do nosa tak mi ostanú veľké nosné dierky
» www.mamicka.sk/article-dobromy...
Ja som mala strasny strach z toho že našu planétu znici čierna diera odkedy som raz pozerala Discovery , ale okrem toho ma nijak velmi mestrasili
@1ivanushka1 ihla