Preco zaco nechapem. Ked som bol 'maly' cize su tomu asi 2-3 roky do zadu myslel som si, budu prachy auto zeny to bude zivot ako ma , ale vsetko je a stale mi chyba ta pointa... proste nechce sa mi zit.. nemam sil, aj maly problem ma dokaze rozhodit...
ach boze typek tu ma problem a vy ste ako 10 rocne deti na dvore u babky. @jakubkogb ..fakt si myslis ze auto a zeny su zmyslom zivota? come on.. si zrejme len znudeny v tomto obdobi. a nepotesim ta. it's gonna get worse. ja to robim tak, ze sa tesim z malickosti.a ked nie su malickosti po ruke, idem si nieco kupit
vidíš, ja momentálne nemám auto a prachy síce ešte mám, no míňajú sa (trebalo mi šéfku poslať do riti? vlastne trebalo ), no mám svojho priateľa, ktorého si nedám a verím, že vo veciach práce a aut (aj tak az za mesiac bude vodičák ) sa to zmení
Neviem si predstaviť 2 ročné decko ako rozmýšľa nad tým, že chce mať ženy a prachy Bože tak si sa pochválil a čo ? Tu sa z teba nikto ne****re možno keby toto napíšeš nejakej pipke na pokeci aj ťa poľutuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Lenze nam nic nechyba.... tak je to na hovno.
Ja asi jediny viem ako sa citis odtialto.
Preferujem sportiaka.
Preco sa pytas ?
Nie som gay ale zaujima ma ci to pre auto urobis.
A nie nie som workoholik. Akurat v praci mam super atmosferu a ludi.