Mám hnedo-červené (také tmavšie vlasy) a chcela som sa spýtať či neviem čím ich môžem zosvetliť. Proste dáky prípravok čo sa dá bežne kúpiť kúpiť v drogérke
ja som naposledy zosvetľovala (z hnedej na svetlejšiu, lebo som chcela ryšavú a na hnedé by mi nechytilo) farbou na vlasy... ale mne bolo vlastne jedno, aký bude výsledný efekt zosvetľovania, lebo aj tak som ich plánovala prefarbiť... ale bola som blondína
Rozdrv si 6 acylpyrínov a zmiešaj ich s vodou, vznikne taký roztok a ten si daj na vlasy a nechaj pôsobiť 20 minút (môžeš si to nechať aj dlhšie). Veľké zázraky však od toho hneď nečakaj...Niekto si to musí spraviť viac krát aby mu to zosvetlilo vlasy...určite to škodí menej ako peroxid ! dúfam, že som pomohla
@fakecocacolazero no tak práve preto skús ten jablčný ocot alebo citrón dáš si to tri krát trebárs aj za deň a máš minimálne o odtieň.. niekedy je to zložité keď máš silný pigment ale stále lepšie jak si ničiť vlasy peroxidom
tak ja som si vlasy zosvetlovala specialnymi farbami na zosvetlenie ale trvalo mi asi tri mesiace kym som sa dostala k blond kedze som si nechcela vlasy uplne znicit... tiez dobry pripravok je manic panic amplified bleach kit ale to je peroxid a da sa zohnat na slovensku jedine cez net, co nechces:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...ja viem ale chcel som.
a niekde som čítal že citrón
a mne sa teraz tvoje vlasy pacia..
@ridiculousnotion práveže peroxid nechcem.
@dancuk ku kaderníčke nejdem lebo zasa dám za to 30 euro a to naozaj nechcem a nemám to naozaj takéto ako na fotke
@pupinkavec dakujem , pomohla