Imho Japonci su takí bledší a nemajú takú guľatú tvár,taký hranatejší mi pripadajú, a tých zvyšných to už asi ťažko,ale keď si pozrieš nejaký dokument o vietnamcoch a o číňanoch,tak sa mi zdajú,že sú tam rozdiely, no možno je to len môj dojem...
ROZDIELY SPOZNA CLOVEK KTORY ICH STRETAVA ALEBO PAR POZNA ALE SKOR JE NAJVECSI ROZDIEL V MENTALITE LUDI.....A TO KUREWSKE ROZDIELY...nic ine podstate no tie crty v tvari je vidiet...japonec ma oblejsie oci ako cinan....cinan ich ma najsikmejsie...vietnamec ma take ine ale je skor hnedsi ako zltsy..korea je ako japonec no iny..newem to vysvetlit no rozdiel by som (myslim si) na 75% spoznal....no je tazko ich rozpoznat lebo ked sa navzajom zmiesaju uz vyzeraju zas inak no typickeho japonca,činana,korejcana a vietnamca keby postavis vedfla seba spozna kazdy podla mna...A URCITE NESU TAKY ISTY ANI MOC PODOBNY UZ LEN KED SA POZRIEM NA MAPU MUSIM VEDET ZE BUDU ODLISNY..... » imageshack.us/photo/my-images...
Osobne si myslím,že Číňania majú okrúhle tváre a tie šikmé oči sú výraznejšie, a farba pleti je taká skôr do žlta...Japonec,má skôr podlhovastú tvár a oči nemá tak to šírky...skôr sa mi zdá,že ich majú také zaguľatené...a horný kútik oka vytvára taký oblúčik -> ako koala no a Kórejčan má tie "šikmé oči" už menej výrazne..približuje sa to trošku k európskym typom...a čo sa týka Vietnamcov...prídu mi trošku podobní s tými,ktorí žijú v Thajsku...len ešte stále sú tam tie nepodarené oči
@chidori myslim,ze rozpoznat Slovaka od Cecha alebo Rusa je daleko tazsie ako Aziatov navzajom(aspon niektore narody) ...teda ak sa vobec da rozoznat Slovak od tych ostatnych(okrem jazyka)...
len my príde v tom prípade debilné povedať, že všetci sú rovnakí ako to niekto napísal vyššie. keď to nie je pravda. to belosi sú všetci v podstate rovnakí až na Albínov.
a náhodou ja Japonca, Kórejca, Vietnamca či Číňana dokonca i Taiwanca rozoznám. Lenže to by si si musel tých ľudí všímať všeobecne a nie vidieť pár filmov s Jackie Chanom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Japonci sú hranatejší, ako to už tu niekto spomínal
cinan
a
japonec
korejcan
a
ROZDIELY SPOZNA CLOVEK KTORY ICH STRETAVA ALEBO PAR POZNA ALE SKOR JE NAJVECSI ROZDIEL V MENTALITE LUDI.....A TO KUREWSKE ROZDIELY...nic ine podstate no tie crty v tvari je vidiet...japonec ma oblejsie oci ako cinan....cinan ich ma najsikmejsie...vietnamec ma take ine ale je skor hnedsi ako zltsy..korea je ako japonec no iny..newem to vysvetlit no rozdiel by som (myslim si) na 75% spoznal....no je tazko ich rozpoznat lebo ked sa navzajom zmiesaju uz vyzeraju zas inak no typickeho japonca,činana,korejcana a vietnamca keby postavis vedfla seba spozna kazdy podla mna...A URCITE NESU TAKY ISTY ANI MOC PODOBNY UZ LEN KED SA POZRIEM NA MAPU MUSIM VEDET ZE BUDU ODLISNY..... » imageshack.us/photo/my-images...
a
myslim ze ked sa kuknem na vietnamca a cinana vidiet je rozdiel hned...
číňania bývajú echt žltí...........aj kórejci.......a vietnamci......no......sú šťúpli
inak som MAXIMÁLNE zvedavá, ako nás vidia oni
a náhodou ja Japonca, Kórejca, Vietnamca či Číňana dokonca i Taiwanca rozoznám. Lenže to by si si musel tých ľudí všímať všeobecne a nie vidieť pár filmov s Jackie Chanom.