Vraj je úplne najúžasnejší, najveľkolepejší, skrátka bez konkurencie. Čítal som, že nikde inde nemajú číslo so štyrmi motorkármi v tak malej guli, alebo vraj len ich žonglér žongluje až s ôsmimi kužeľami... Všetci známi vraveli, že to bolo úžasné a akýkoľ
v cirkuse som bola asi 2x a to vždy keď som bola malá, inak cirkus milujem, ale tie cirkusy nového typu ako je Cirque du soleil, ktorý je absolútne dokonalý a aj z toho dôvodu, že nemajú zvieratá
@antifunebracka som si to zle prečítala a som myslela, že so mnou nesúhlasíš a máš proti tomu niečo (šak jasné, veď ja ) @cocca-colla alebo tiež český cirkus La putyka tí sú tiež skvelí
@antifunebracka a ešte.... videl si (či už celé alebo len útržky) ich predstavenia Zumanity? to by sa ti podľa mňa páčilo... ja mam doma DVD Lovesick - ako sa to všetko pripravovalo a rozhodne je to predstavenie na ktoré by som chcela ísť
@antifunebracka toto na 2ke určite nedávali a dávať ani nebudú... Zumanity má prívlastok "odvrátená strana Slnečného cirkusu" a je to taký kabaret a je to plné sexu, travestitov, vyzlečených žien, striptérov a striptérok... hovorím, mňa dostal už len ten film o výrobe
@antifunebracka raz na stv 1 dávali taký program..aj dve hodiny mal. A vystupovali tam len akrobati nejakého cirkusu - zahraničného. To bolo vážne úžasné. Hudba, prostredie veľkolepé. Mne je ľúto tých zvierat, to odsudzujem. Keď som zbadala, že ten Medrano so sebou (okrem slonov, koňov) vláči aj žirafu, tak ma to vážne dostalo.
Teraz sú v Žiline, boli sme pozrieť samozrejme... úprimne - čakala som oveľa viac...skoro žiadna akrobacia, iba jedna vysutá hrazda a dve artistky na látkových závesoch, jeden žonglér a to bolo z akrobacie všetko, zvierat naozaj veľa, ale v rámci drezúry som tam nevidela nič čo by som už niekedy niekde nevidela a čo by ma nejak obzvlášť ohúrilo - veľa zvierat iba prišlo, urobilo kruh okolo manéže a dovi dopo ... jedine guľa s motorkármi bola super, to musím uznať...tak neviem, či sme práve nemali šťastie na dobré predstavenie, lebo mne to prišlo také chudobné, okukané a ošumelé...pozerala som ich aj na YT a tam som toho videla oveľa, oveľa viac ako tu v Žiline, ale ako vidím tak asi majú podobnú skúsenosť aj iní okrem mňa - takže ULRICH musím s Tebou jednoznačne súhlasiť!!! Mńa osobne v cirkusoch vždy rozčuľuje keď jeden a ten istý človek je v nanéži 25x iba vždy oblečený za niečo iné. Naivne som si myslela, že v Medráne to takto nebude keď ich je tak veľa...fakt naivne...A ešte jedna maličkosť - vstupné zanedbateľné nebolo a napriek tomu počas celého predstavenia musíte ešte pár krát otvoriť peňaženku - pribehne skupinka ľudí s malým tigrom a fotoaparátom, nacvakajú každého zvlášť s chúďaťom tigríčaťom v náručí, krásne fotky áno - nech sa páči 15eur za kus, chcete sa ísť pozrieť cez prestávku na ten ich zverinec ešte z bližšia? nech sa páči ale - 2eurá za osobu ....
Akože viem že je už 2018 ale dostal som sa sem až teraz. Nepíšem to len pre vás ale aj pre ostatných... Cirkus Medrano je národný cirkus v taliansku, my sme tam boli už veľmi veľa krát. S riaditeľom sa osobne poznám a ja viem že on má na starosť drezúru zvierat že sa tam objavil za celé vystúpenie viac krát ale aj musíte pochopiť že riaditeľ nemôže sedieť v karavane a zbierať peniaze. Cirkus Medrano je čisto rodine zameraný cirkus nie je tu čo riešiť a porovnávať ceny u nás keďže v taliansku a u nás sú ceny neporovnateľné. Ja viem že niektorý ste čakali aj viac hej no ale predstavte si čo by ste nacvičili s býkom? alebo s lamou, žirafou? už to je veľa že príjdú do manéže netreba ich zbytočne týrať lebo môžem povedať že v cirkuse som u nich aj pracoval a k týraniu nedošlo ani raz! Nechápem veľa ľudí čo stále protestujú, lebo nemá to poprvé zmysel predstavte si že aj vám v práci by protestovali a vy by sme nemali z čoho žiť lebo nebudeme mať kvôli tomu peniaze neviem ako by sa vám to páčilo... Ale najviac ma mrzí to že všetký záznami o týraniach sú z ameriky a z indii a kde bolo spomenuté niekedy že medrano alebo cirkus šimek? alebo hociaký cirkus zo slovenska, česka, talianska, maďarska.... no nikde a ľudia by sa mali trochu zobudiť žijeme v 21. storočí, a sme predsa ľudia a nie nejaké psy ktoré sa za všetko pobijú. Ja viem že čo som teraz napísal neplatí pre každého ale som rád že ešte na svete existujú normálny ľudia... ďakujem vám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
- emanuel. patológ.
a vám je to jedno!
kedy fa to fkonší váleví uv len na váf!
robte f tým niešo!
Emanuel1234 - ty musíš byť istotne jeden z tých slonov, keď to tak dobre vieš.
» picasaweb.google.com/siggi1305/Cirku...