najnovsie podpalacku od kinga a celkovo take tie zahadne hororove a dobrodrzune veci romany na to som nikdy nebola jedine co ma zaujalo z romanov tak tie co pise solcanska
také normálne - realitu bežného života. No a okrem toho potom ešte aj Terry Pratchett a jeho Plochozem. Normálne ma fantasy nebere, ale to jeho je tak úžasne písane že sa nedá odolať
Edgar Allan Poe lebo Heinrich Heine ..isteže prečítam niečo aj o vampýroch ale nie je to pre mňa nič zaujímavé preto lebo o ich vzniku a skutočnom vampirizme nie je v knihách nič!..v poslednej dobe som sa začala zaujímať o parapsychologiu rada prečítam aj knihy o rozvoji osobnosti..napríklad reč tela, a začínajú ma zaujímať aj knihy o mystike...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a drogy v dejinach ľudstva
a asi všetko, niekedy mám chuť na také tie romantické somariny, inokedy si prečítam Anjelov a démonov a tak
ale samozrejme najradšej mám knihy o Mafii
... hm tak samozrejme,že fantasy a ešte mám rada také... zo skutočného života...ale z histórie...napr. z druhej svetovej
v poslednej dobe ma čítanie začalo baviť