poznate niake podobne "citaty" o alkohole ako npr. že ja bez alkoholu som ako bon jovi bez gitary, alebo "som ako vajce, rozbijem sa pri každej priležitosti" a tak dále, napíšte sem, niesom zufalý alkohoik, potrebujem to na jednu vec
"když se něco stane něco špatného,pijete,abyste na to zapomněli; když se přihodí něco dobrého pijete, abyste to oslavili; a když se nestane nic pijete aby se něco stalo" Ch.Bukowski
take najznamejsie je "fajcit sice budem ale pit neprestanem" ale to neni citat asi a inak neviem nic ma nenapada teraz
@sturmer skusam nepit tento vikend respektive pit iba pivo no ale nejak sa mi nedari uz aj poldeci som si dal takze som nic podobne nezalozil vcera ani dnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@sturmer skusam nepit tento vikend respektive pit iba pivo no ale nejak sa mi nedari uz aj poldeci som si dal takze som nic podobne nezalozil vcera ani dnes