áno, dnes ráno v rádiu stále spomínali zahraničné denníky ako rozoberali voľby "v najchudobnejšej krajine európskej únie" - čiže u nás... takže hej, na slovenské pomery sa cítim bohato DD
ale tak na americké pomery? hm zámok s bazénom nemám, služobníctvo na fulltime nemám, porsche nemám, pár mercedesov tiež nemám, čiže vlastne sa necítim bohatý D
jednoznačne ano.. bohatstvo a majetky len ničia charakter.. som na intráku, mám čo jesť, kde si večer ľahnúť, mám priateľov, s kým pokecať aj výjsť von.. môžem robiť čo robím, študovať na vysokej škole.. potrebujem 200 Ečok na mesiac a som šťastná.. naozaj šťastná.. načo luxusné auta a vily.. len to kazí charakter.. cítim sa bohato.. mám všetko čo potrebujem
Mám kde bývať, mám čo jesť, mám si čo obliesť, môžem chodiť do školy, privyrábam si, mám lásku, mám zdravie, charakter, cestujem, som mladý a mám takmer 21 rokov život pred sebou a som šťastný. Ja sa cítim neskutočne bohatý aj keď mám peňaženku prázdnu
je mi ľúto že polovica z nás si to čo je skutočné bohatstvo neuvedomuje.
urcite. mam vsetko co potrebujem po materialnej stranke, teda nemam preco mat pocit, ze som chudobna. a po tej dusevnej som ta najbohatsia dusicka (a budem este bohatsia... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Len váš pocit by som chcela poznať
ale teraz mám super podmienky na to, aby som obe veci udržala v rovnováhe, tak sa budem snažiť
a duševne celkom áno
ale tak na americké pomery? hm zámok s bazénom nemám, služobníctvo na fulltime nemám, porsche nemám, pár mercedesov tiež nemám, čiže vlastne sa necítim bohatý D
je mi ľúto že polovica z nás si to čo je skutočné bohatstvo neuvedomuje.
a dusevne som nikdy bohaty tiez nebol
A očividne som bohatá aj po duchovnej stránke
Bohatí sú a aj budu chudobnými, preto lebo nemajú to čo majú chudobní, lásku
Chudobní budú a aj sú bohatými, preto lebo majú lásku ale nie, to čo majú bohatí a to peniaze