Ja do riti mám uz dnes toho dost same nezmiselne temy furt sami pesimizmus.Snazim sa byt optimisticka :same sa mi robia modriny,citim sa hrozne jak zdochnuta chobotnica doktorka ked videla moje vysledky sa tak zatvarila ze odpadla predpisa mi 653384852nastev u lekara a vsetci sa ku men spravaju jak k chudatku.Tak davajte normálne temy nie ci som pekná,aku hudbu pocuvas,na kolko vyzeram......(a kto mi bude reagovat zle na tento koment moze a srcit do hajzla.
Ja mam super den myslela som ze bude tazky den v skole a nebol, potom som isla do mesta akurat prestalo prsat ked som bola na nakupoch potom som stihla autobus, pospala si, prisla som domov bola hotova vecera a odvtedy uz len oddychujem a tesim sa na zajtrajsok
ja sa mizerne cítim už dobrých pár dní...teda...asi mesiac...nie je to každý deň ale myslím na to, čo sa stalo a čo sa ešte len stane, stále...a v takom zmysle som aj zodpovedná...za všetko...čo sa stalo a ako to bude pokračiovať..všetko závisí len na mne...snáď sa z toho raz dostanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a v istom zmysle som aj zodpovedna
promiin lidicky..som nechcela..ale co uz
A k tomu sa mi celý deň dýcha zle, ako s 5 kilovou záťažou na pľúcach.
čo nič nmení na tom, že dnes je ozaj čudný deň.. človek by mal asi radšej ostať celý deň v posteli a nič nerobiť, aby nič nepojebal..
každý rozpráva mimo mňa
a ešte k tomu mi je aj zle...deň pes...