o mobil ale nejde tak o mobil ako o hudbu v nom a sluchatka ked neni hudba a sluchatka tazko mi je uznavam ..inak mi mozes zobrat vsetko a budem v pohode len mozno keby nieco drahsie tak lutujem ten cas v praci ktorym som si to zaplatil to je asi cele
Ako viem, ze je to hlupe ale ja si vytvaram casto vazbu na veci. Asi je to pretoze som jedinacik, casto som bola sama a tak mi nasi kupovali veci.
A momentalne je to Iphone a MK kabelka. Ale za pol roka to uz budu zase ine veci...
Jooj a na prsia si davam veeeelky pozor .
notebook.
prostriedok na realizáciu mojich kreatívnych potrieb, najlepšia bútľavá vŕba, najlepší zdroj zaujímavých info (čo je škoda lebo by som sa ich radšej dozvedal od živých ľudí), skladisko väčšiny mojich najsúkromnejších myšlienok a pocitov.
neviem či citovú ale jedná sa o väzbu nutnú a potrebnú s tým že tie veci používam a využívam naplno vždy keď ich potrebujem : a to je mobil, počítač, postel, klaves (to sú tie najdôležitejšie)
citovú hodnotu mám len asi k darčekom ktoré som dostal od bývalej
citový vzťah mám hlavne k starým veciam s príbehom. napr. také vreckové hodinky ktoré sa do našej rodiny dostali cez vojnu od nejakého ruského vojaka, alebo starkého staré náramkové hodinky, starý foťák, ale už aj môj volkmen na kazety a pod. U nás k tomu nejak nikto nemá vzťah, preto to opatrujem ja.
mam len veci, co mam rada, pretoze su prijemne alebo ich potrebujem... mat vyslovene citovu vazbu k niecomu nezivemu je riadna blbost... kamaratka sa ku kazdemu kusu elektroniky sprava jak k clovekovi, dava vsetkemu mena (dokonca kabelke!!!).. nerozumiem tomu...
@neutralnothing@24 tak ale pochopila by som to u vecí, čo sú napr. starožitné, napr. autá veterány, alebo staré rádiá, a pod. ..vintage, oldtimes-y.. (ovšem najlepšie ked sú v čo najlepšom stave)
alebo naopak úplné novinky, drahé,cenné..
ltiež možno aj nostalgia..
mám vzťah ku knihám. pretože som ich dostala buď ako spontánny dar za krásnych okolností alebo som našla super edície v antikvariátech. o ničom inom neviem, že by som k tomu mala fakt, že vztah.
Predchadzajuci mobil. To bol vyslovene love-hate relationship ale az ked mi v jedno krasne rano drbol na zem a bol instantne mrtvy som pochopila, ako velmi som ho mala rada.
Ale inak nic moc...skor si vytvaram vazby k ludom...mozno by stalo za uvahu presunut to na veci
@shoesmaniac ja mam vztah ku vseliakym fotkam! vsak ked mi ukradli fotak v lete, som sa skoro rozplakal, ze som prisiel o tie fotky s kamzikmi !!! mam svedkov, fotak mi tak luto nebolo ako vsetkych tych fotiek a este aj starych ulozenych, ktore som nemal zalohovane na pc ;/
Moje save files zo Skyrimu. Nie, že by som nedokázala žiť bez počítačovej hry, ale keby sa im niečo stalo, znamenalo by to, že niekoľko stoviek hodín môjho voľného času by sa stratilo a nezostalo by absolútne nič, čo by nejak naznačovalo, že ten čas nebol premárnený. Dalo by sa povedať, že reakcia v takej situácii by bola mierne poznačená citmi.
ale mam celkom rada svoje knižky a moje nove rifle a nejake trička, šaty, bolo by mi dost luto,ak by sa im niečo stalo.
Ale tak zas nešla by som sa zabiť.
k mnohym veciam mam silne citove puto, lebo k mnohym veciam sa mi aj viaze nejaka pozitivna asociacia. napriklad k takemu kabatu. nez sme boli spolu s frajerkou, raz som jej ukazal fotku, ze si podobny chcem kupit, vravela ze ma v nom uz chce cim skor vidiet, potom ma tam nazivo obdivovala a hovorila mi, ze vyzeram super atd. a mala ten kabat a mna v nom z nejakeho nevysvetlitelneho dovodu velmi rada. a ja tiez. teraz sa ho idem zbavit.
k veciam, ktoré mi uplietla alebo ušila maminka, k veciam ktoré som si kúpila v sekáči a už sú deravé ale nevyhodím ich, k darčekom niektorým. ja mám citový vzťah k toľkým veciam, že na ne potrebujem zvlášť miestnosť, čo mi trochu komplikuje môj plán života s toľkými vecami, ktoré sa dajú odniesť na chrbte
kufor, prsteň a ručne vymodelovaný darček od prvého frajera,
nikdy sa vás nevzdám!
plus pár autorských malieb mi venovaných, a prvý obraz čo som si kúpila sama. a jedna vysušená ruža... kniha, ktorá porušila režim ... diskety, čo som si posielala v ich slávnej ére v obálke namiesto listov... ok, končím, inak by som tu písala ešte dlho
Bola som dosť škrečkoidná, ale po tom, čo sa 95 % vecí z detstva vyšmarilo, je to už lepšie. I keď stále mám nejaké veci, na ktoré sa mi viažu spomienky, ale väčšinu blbostí časom návalovo vyhadzujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
taaak to bolo dosť internetu na dnes
A momentalne je to Iphone a MK kabelka. Ale za pol roka to uz budu zase ine veci...
Jooj a na prsia si davam veeeelky pozor .
prostriedok na realizáciu mojich kreatívnych potrieb, najlepšia bútľavá vŕba, najlepší zdroj zaujímavých info (čo je škoda lebo by som sa ich radšej dozvedal od živých ľudí), skladisko väčšiny mojich najsúkromnejších myšlienok a pocitov.
citovú hodnotu mám len asi k darčekom ktoré som dostal od bývalej
odkladam si tiez stare knihy aj učebnice zošity a vobec ich neviem vyhodit
alebo naopak úplné novinky, drahé,cenné..
ltiež možno aj nostalgia..
Ale inak nic moc...skor si vytvaram vazby k ludom...mozno by stalo za uvahu presunut to na veci
Ale tak zas nešla by som sa zabiť.
Teda citovú väzbu mám za to, že som sa to snažil dlho vybrať, aby to šlo tak ako má a nesralo ma to.
Inak som úplne "normálny" jedinec.
nikdy sa vás nevzdám!
plus pár autorských malieb mi venovaných, a prvý obraz čo som si kúpila sama. a jedna vysušená ruža... kniha, ktorá porušila režim ... diskety, čo som si posielala v ich slávnej ére v obálke namiesto listov... ok, končím, inak by som tu písala ešte dlho
@method fotkam holych bab, ze?
a ešte veľa iných blbostičiek