To myslíš vážne ? šak hrám človeče a namiesto panáčikov mám štamprllu... keď ťa vyhodia napi sa... keď dójdeš domov pi... keď niekoho vyhodíš pi... nakoniec to dopadne tak že budeš piť, a bude ti jedno čo sa deje
Jediné pravidlo, ktoré tam platí, ktoré bežné človeče nemá je to, že keď tvoja figúrka opustí hraciu plochu (vyhodí ti ju súper alebo sa s ňou dostaneš do domčeka), piješ. Ale to je zároveň pravidlo, ktoré sa dá podľa potreby upravovať... (viem že keď tá naša banda začínala a dlho nevedel nikto hodiť 6-ku, pridali si pravidlo, že kto nehodí 6-ku, pije Do konca hry to ľutovali, lebo než sa dostali k samotnej hre, podaktorým sa motali hlavy A to hrali v dvojiciach...)
ale toho je viac minimalne 2 verzie ktore mas ty ? hod sem obrazok ,,, jedno je take komplikovane nieco ako Investor atď. a jedno je normalne ako "clovece nezlob se" len sa pri tom pije a tam nwm ake su pravidla ale podla mna sa daju lahko vymyslet aj vlastne
no a urcite je lepsie to co sa hraje ako to klasicke lebo s alkoholom v krvi by som asi tazko zvladal hrat nejaku hru pri ktorej treba vela rozmyslat lebo
@lucia654 no tak to je to klasicke clovece ,, a tam su asi take pravidla ake chces ako uz tu pisali viaceri , vyhodis nekoho napijes sa , vyhodia ta napijes sa , prides do domceka napijes sa a tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Jedná ta kokotina nudná s poharikmi drúha aj z ulohami
"človeče napi se"
no a urcite je lepsie to co sa hraje ako to klasicke lebo s alkoholom v krvi by som asi tazko zvladal hrat nejaku hru pri ktorej treba vela rozmyslat lebo
- ked vojdeš do domčeka pijú všetci ostatní na tvoju počesť
- ked ti vyhodia panáčika piješ
- ked zhodiš nejakeho panačika piješ
- ked ti spadne kocka zo stola piješ
- ked maš nejake namietky piješ
- ked sa pozrieš na mobil piješ
- piješ ked zdržuješ
- piješ ked si nerozhodný
- piješ ked zabudneš
+ kartičky typu - piju všetci, urči kto sa napije, pije ten čo sedí po tvojejj pravici, pijú chlapci, pijú dievčatá, pije ten čo sedí po tvojej ľavici
....ale je to haluzna hra
» www.gadgetworld.sk/?product=clovec...