začnem učením, potom tradičná nedeľná káva, doučím sa, chvíľu sa povenujem návšteve a večer relax, príjemný deň :happy:
a dúfam že sa konečne dočkám výsledku z predtermínuuuu! (tretina spolužiakov to má od rána, no my ostatní chudiatka sa od polky decembra nevieme dočkať )
ráno si zavolám s expedíciou, potom si zavolám so šéfom, potom si zavolám s podriadenými asi tak 3x, potom si určite ešte so šéfom zavolám... a potom budem pracovať... a možno aj trošku puzzle budem skladať
pisat prace na predmety, na ktore ich pisat nechcem, pretoze ma tam nic nezaujalo natolko, aby som o tom nieco prinosne napisat mohol. a cvicit, citat, jest, nadavat, ze mam preobrateny biorytmus.
včera by som povedala, že celý deň budem v práci
dnes hovorím že zajtra budem spať, variť, doučovať sestru matiku a večer hádam pôjdem s erikom na hobbita.
Tvoje včerajšie zajtra je dnes..takže..práve cestujem domov..a som mierne mimo (no ok..som viac mimo )...ked dojdem dom donesú mi hneď malu..takže budem s ňou..a cítim to na nejakú prechádzku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a dúfam že sa konečne dočkám výsledku z predtermínuuuu! (tretina spolužiakov to má od rána, no my ostatní chudiatka sa od polky decembra nevieme dočkať )
okrem toho ucit sa, ucit sa a varit cesnakovu polievocku
ale hlavne sa ucit
a ešte cvičiť :happy:
nariekat a zrac banany
dnes hovorím že zajtra budem spať, variť, doučovať sestru matiku a večer hádam pôjdem s erikom na hobbita.
@17