Zdarec, s priatelkou sme spolu cosi vyse roka ale v poslednej dobe je ten vztah nejaky divny.Je v nom kopa napatia, drobnych aj vacsich hadok a podobne.Ci uz kvoli drobnostiam alebo zavaznejsim veciam.Milovat ju milujem, o tom som presvedceny a som si 100
dufam, ze to nie si ty s tymi produktami rozkose. hmm toto poznam. ale u vas je to mozno len take obdobie. o com sa hadavate? spytaj sa, co ju trapi, ze si si vsimol, ze v poslednej dobe je podrazdenejsia
@antifunebracka ziadne produkty nedealujem neboj ja si tiez myslim ze by sme mali zacat viacej komunikovat o problemoch a tak podobne... len je tam ten strach z toho ze sa to opat zvrtne v hadku...
@silwesa milujem po prve v zivote milujem vies co kedysi to bolo hlavne z mojej strany ale teraz sa mi zda ze je to tak pol na pol uz....zacal som riesit veci viacej s kludom....
zase ja si furt vravím ak sa majú dvaja skutočne radi aj tie slová stratia časom svoju horkú chuť ... to by potom neboli na svete žiadne manželské páry... zase je to už len o jednotlivcoch nakoľko milujú...
a rob veci tak aby ste sa nehádali... a dá sa to!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak sa nehádate pre vážne veci, tak by som sa rozhodne nerozchádzala.
Ale tak skús sa s holkou porozprávať. A povedz jej to, čo si povedal nám.
Neviem. V zápale hádky sa dosť preháňa a myslím, že si to ľudia potom uvedomujú.
Trpezlivosti sa nevzdávaj
inak. z cijej strany su tie hadky vyvolavane castejsie? resp. nezhody
a rob veci tak aby ste sa nehádali... a dá sa to!!!!
stačí sa na to pozrieť jej očami a problém zmizne prakticky sám
- kvôly čomu sa hádate najčastejšie...?
tým zistíme čo je u teba a tvojej priatelky hlavným spúšťačom väčšiny hádok... a vpodstate aj to s čím je nespokojná vo vašom vztahu a čo ju trápy....
P.S.: takže hlavná otázka znie: "Čo ti vyčíta, čo jej väčšinou vadí...?"
(skús na to odpovedať a uvidíš či má zmysel pokračovať vo vzťahu... )