ojoj clovek chce najviac to co nema....ale zasa keby pomenim setky veci co chcem tak to uz nie somja...ale uz som si na seba zvykla....akorat chcem roska schudnut ale nie len koli kileckam ale hlavne aby som sa začala hýbať
Nejspis bych toho zmenila zmenila, ale nechala bych si svoje rty a oci , ale rikam si kdyz se libim svemu priteli aspon doufam , sportuji pres tyden 4*, 5* tydne, takzena druhou stranu nemohla byt bez sportu, jeste kdyz jsem pres tyden na intru, bych se tam jinak zblaznila, kdybych nic nedelala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a psychycky urcite nic.
(irónia)
psychicky - asi tu lenivost, a sem tam by som bol rad, keby som si daval väcsi pozor na to co hovorim...
Co ? Nerozumel som este raz ?
Strasne ma to stve. A zaroven jedina vec s ktorou sa neviem pohnut dopredu aj ked to trenujem hodinu denne.
Ostatne veci s ktorymi som bol nespokojny su uz bud eliminovane, alebo sa ich vyhladenie blizi k vrcholu.