čo by si robil/a keby Ti diagnostikovali rakovinu?
Máš ešte niekoľko mesiacov...ako by si ich využil/a?
Predpokladám, že väčšina napíše, že bude čas tráviť s najbližšími. Čiže vlastne bude robiť to čo vždy? Alebo si budeš chcieť vyskúšať niečo nové pokiaľ môžeš? Udobriť sa s každým?
Asi by som nechodila na tie chemoterapie ale asi by som si to užila naplno ako sa len dá, splnila si sny, alebo navštívila miesta kam som vždy chcela ísť, jednoducho vyskúšať úplne všetko a potom umrieť s pocitom že ten život ozaj stál za to aj ked bol taký krátky
na túto tému je jedna krásna kniha Posledná prednáška od Randy Pausch .. táto jeho Last lecture je aj tu na nete ako jej video záznam .. no neviem či by som nazbierala toľko síl ako on.. chcela by som žiť ako doteraz, tešiť sa z každého dňa, smiať sa s rodinou kamarátmi no ten fakt že o pár mesiacov zomriem by ma asi zmenil...
pravdepodobne by sa vo mne nieco prebudilo a ja by som bojoval ale urcite nie cez chemoterapie ktore maju mensiu uspesnost ako placebo, len sa na tom zarabaju velke prachy
to, že mi diagnostikujú rakovinu znamená, že určite zomriem ? veď dnes už sa to dá liečiť, tak čo ? ... robil by som asi to čo doteraz, ale určite by som chcel vyskúšať zopár úletov a tak ...
jezis vy ste tak podaktori sprosti ...ona myslela tu formu rakoviny ked ostava fakt par mesiacov a nie vseobecne ..vzdy si najdete dovod preco do niekoho rypat....si komplexy inde kompenzujte
@zeriavka ..ja som to zistil uz pri mojoch blogoch ked ti ludia v tom to skryte nepochopia len to co mechanicky precitali a zacnu hned sprepacenim picovat...tu im musis vsetko presne napisat do bodky ..lebo inac nepochopia len budu pozerat ako teliatka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
1. zmierim sa s tým a budem ticho čakať na smrť
2. budem bojovať a vyliečim sa
Sprostosť.