nejde o to, že by som sa nikdy nevyspala s tým koho nemilujem, ale použila by som určite ochranu a jedine v tom prípade, ak by tá zlyhala (čo sa nestáva, ale tak pripúšťam to), tak by som spravila to, čo som označila.
len jedna vec... pochybujem o tom, že keď už by som sa vyspala s nejakým chalanom, ktorého vôbec nepoznám, že by si ma chcel vziať... niekedy sa stáva, že aj keď sa ľudia milujú, a decko príde v nesprávny čas, tak sa chlap vyserie na svoje decko aj ženu... zabila by som takých hajzlíkov...
@johnysheek Fajn, tak to skús zrealizovať, ale na mieste tej ženskej, čo potom na to povieš. Dajme tomu ale, keby nebola sprostá štetka, čo podvádza, zas to nie, fuj.
@johnysheek - nikde sa tu nehovorilo o tom, že by mala svojho chalana podviesť...teda aspoň priamo z tej vety to nevyplýva. Ide tam len o to, že to nebude jej láska, neviem prečo ste si to takto "prispôsobili".
@10 zbláznila si sa? asi to, že s niekym spíš, je na tvoje vlastné riziko. Takže ak si dačo navaríš, ....
Nespím s chalanom, ktorého nemilujem.
Ak by sa to náhodou stalo (neviem s akých dôvodov), tak vziať si ho, ak ho náhodou nepoznám, tak to ešte nie. Najskôr by sme skúsili či vieme spolu žiť. (dačo ako film Nabúchaná)
noo ja by som to nikdy nespravila ale keby tak nevidavala by som sa skor by som zila sama ale ten otec by mi nanho prispieval keby bol ochotny a ked nie tak by som sa starala sama..ale nikdy by som nedokazala ist na interupciu dat si to male krasne a nevinne stvorenie zobrat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aka je v tom logika.. za prve, ak milujem svojho partnera, nebudem sa vybavovat s inymi a uz vobec nie s nimi spat.
za druhe, ak sa to uz stane a pocne sa dieta, tak urcite nie interupcia.. co tak nabrat odvahu a ist za partnerom a povedat mu to..
no v ziadnom pripade nechciet byt s dotycnym "otcom" len kvoli dietatu.. ved to je jeden z najcastejsich dovodov rozvodov, ci orzvratenych rodin..
na zaciatku sluby. postarame sa spolocne a tak dalej.. a potom pridu nekonciace hadky, lebo si nerozumeju..
Nespím s chalanom, ktorého nemilujem.
Ak by sa to náhodou stalo (neviem s akých dôvodov), tak vziať si ho, ak ho náhodou nepoznám, tak to ešte nie. Najskôr by sme skúsili či vieme spolu žiť. (dačo ako film Nabúchaná)
Ale akékoľvek decko by som rada rozkopala.