život si chcem užiť, nebudem si určovať čo mám dokedy stihnúť- možno budem mať kariéru a budem spoko,možno budem mať rodinu a budem tiež spoko...úprimne mi je to jedno, pokiaľ budem šťastná....
A možno budem spokojne predávať surfy na pláži v austrálii, budem mať všetko ťažko na háku a bude mi dobre
nič neriešim, a zatiaľ ani po jednom netúžim ani neviem či sa vôbec dožijem tak načo nad tým mám rozmýšľať, je to zbytočné, bude čo bude a bude čo má byť
Úspešne vyjsť so SŠ (zmaturovať), zamestnať sa, ísť na VŠ ak ma na jednu s tích dvoch príjmu a popri zamestnaní/štúdiu si založiť rodinku Uvidíme, ako Pán dá
fuu, no, tak stihla som oboje...rodina je pre mna dolezita, urcite som chcela 1. dieta do 30tky! (co aj mam), stihla som skoly, robim to, co som chcela.....zas kazdy si pod karierou predstavi daco ine, ale urcite sa da zvladnut oboje...ti, co tvrdia, ze nie, si len hladaju vyhovorky (podla mna)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A možno budem spokojne predávať surfy na pláži v austrálii, budem mať všetko ťažko na háku a bude mi dobre
do 30 by som chcela stihnúť aspoň 2... nepotrebujem nejakú prevratnú kariéru a ani ma to neláka
(v i keď súčasnosti sa viac-menej pýtam len na čo mi bude decko?)