a potom ze nie su vsetci zamerani na materialne hodnoty
vsak to je vsetko o prachoch a prachy ti predsa nezarucuju stastie
aha a este neviem konkretne co chcem dosiahnut ale ked budem umierat tak chcem mysliet na to ze som svoj zivot nepremrhala
a teraz by som zacala hovorit historku o jednej pani ktora sice mala prachy ale ked umrela tak si ju nikto nepametal pre jej povahu ale pre prachy (nemam siroke e) a nechce sa mi tolko pisat leniva som
chcela by som si najst vysnivanu pracu ale to urcite nebude to najdolezitejsie...no nechcem sa kazde rano zobudzat s pocitom ze zas mam ist do roboty -predavat rozky alebo daco ... chcem sa tesit do prace a mat pocit ze robim dobru vec....ze som niekomu pomohla a ze mam moja praca nejaky hlbsi zmysel ako len zarabat peniaze....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
jedno
čo sa nikdy nepodarí.
ale priblížiť sa čo najviac.
vsak to je vsetko o prachoch a prachy ti predsa nezarucuju stastie
aha a este neviem konkretne co chcem dosiahnut ale ked budem umierat tak chcem mysliet na to ze som svoj zivot nepremrhala
a teraz by som zacala hovorit historku o jednej pani ktora sice mala prachy ale ked umrela tak si ju nikto nepametal pre jej povahu ale pre prachy (nemam siroke e) a nechce sa mi tolko pisat leniva som