hmm by som chcela mať vlastnú jazdeckú školu.. alebo klub.. a potom jasné že chcem veľký dom a šťastnú rodinu a psa.. to budem mať isto.. doberman alebo doga...
Také otrepané ako: úspešne zvládnuť maturu, dostať sa na vysnívanú VŠ, úspešne ju ukončiť s nejakým fajn titulom a následne sa dobre uchytiť v nejakej ešte lepšej robote s ešte lepším platom..
hmmmm no zakladnym cielom je byt stastny mat zenu, deti, pracu ,ktora by ma bavila a nežit stereotypnym sposobom života( aj ked to sa pri žene a detoch trocha vylučuje
take klasicke veci nejdem pisat, to chce asi kazdy, ale co sa tyka nejakeho vystrelku, ci niecoho nenormalneho, chcel by som vymysliet perpetum mobile, (ale nie, teraz naozaj aj v ramci realnych moznosti, ), tak teda chcel by som sa dostat do vesmiru
chcem byt hlavne po cely zivot stasna zdrava a mat milujuceho manzela, fungujucu rodinu a chcem prezit zmysluplny zivot...v kt. vykonam veela dobrych skutkov a spoznam veeeeela milych prijemnych ludi, kt. ked odidu v mojom srdci zanechaju stopu...a chcem aby sa na mna kazdy den ludia usmieeevali a zivot bude kraaasny
urcite chcem dokoncit skolu, potom ist by vysku, najst si dobru pracu kde sa vela nanerobim ale vela zarobim, ale hlavne chcem mat niekoho kto ma bude lubit a ja budem lubit jeho
mat biochemicky labak, vyrabat specificke enzymy a kultivovat na to urcene mikroorganizmy, vyroba plazmidovych a fagovych vektorov na prenos DNA, postavit si niekde v lese vezu a byvat v nej
Ja chcem niečo extra. Nechcem žiť podľa nejakých zaužívaných pravidiel ako všetci. A popravde kus úspešnej cesty už mám za sebou. Samo o sebe, za súčasných okolností ani nemám moc na výber.
no co dokazat nwm asi svetovy mier a koniec vsetkym predsudkom ale to sa nedaa takze osobne akoze co sa mna tyka tak no co , peniaze stastie zdravie a frajerku konecne
nho 15rokov vojak alebo policajt uvidím podla rodinnehos tavu ci bude frajerka a podobne po 15 rokoch odíst do dvochodku kupiť dom na hvare pracovať nejaku robotu založit rodinu .... založiť až vtedy ked si budem istý že budem moc deti vychovávať v klude a potom byť na staré kolená amatersky rybár lodka na véékend výnsť namore a tak ešte by som cel za maldosti stihnúť precestovať pár kutov sveta ako je napríklad TIBET nejake dalsie pekne miesta hory a podobne ...strasne sami páči jesenná kanadská krajina
noo chcem dosiahnut dobry uspech v kariere,mat skvelu rodinu s ktorou budem dobre vychadzat, mat skvele kamaratky s ktorymi budem chodit vonku , ceestovat,žiť, proste žiť si svoj sen
este neviem co chcem presne dosiahnut ale chcem vyvijat software a chcem dosiahnut v bodybuildingu urcitu hranicu ... a jasne ze chcem najst spriaznenu dusu a budem robit hocico az moje ciele nedosiahnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A mať po boku verného a milujúceho frajera
byt vybornou doktorkou...a neskor mat rodinu s mojim milacikom
ale inac chcem ist studovat medicinu a uspesne ju aj skoncit