@lafiziq@7 S blokovaním súhlasím, akurát neviem ako by to tu fungovalo keby si každý každého poblokoval, však vo fórach by bolo úplne mŕtvo.
No a samozrejme feed na hlavnej stránke so všetkými novinkami (nové komenty, nové fotky,/blogy...), hviezdičkovanie aspoň anonymné (lepšie jak žiadne), zoznam komentov užívateľa na jeho profile... a pridanie chat miestnosti na hlavnej stránke. To by bolo fakt super, ľudia by sa mali kde baviť.
keď ľudia mali v profiloch aj komenty kde reagovali to bolo fajn
a uvítala by som keby mi v mobilnej verzii ukazovalo notifikácie bez toho aby som to musela rozkliknúť a tiež mi tam chýba to hlavné logo ktoré ma dostalo na hlavnú stránku
a ešte jednu vec som chcela len mi to medzičasom vypadlo
@admin moc prosím veľmi by ma zaujímalo (a isto nie len mňa), či sa plánuje v budúcnosti niektoré z týchto vylepšení. Myslím, že podľa výsledkov ankety, by sme ich mnohí veľmi privítali (nie len ja). Ďakujem vopred moc za pripadnú odpoveď, veľmi by ma (nás) to potešilo
@17
a potom keby sa to neroluje na stranu ale dole.
A neviem či som jediný, ale napríklad keď chcem otvoriť status/fórum atď, tak vačšinou musím na to kliknúť 2krát niekedy to ani neotvorí a otváram väčšinou v novom okne (čo už. A tak už sem chodím veľmi málo, kvôli tomu aké to tu je a už tu skapal pes, takže je to už asi jedno ako to bude)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No a samozrejme feed na hlavnej stránke so všetkými novinkami (nové komenty, nové fotky,/blogy...), hviezdičkovanie aspoň anonymné (lepšie jak žiadne), zoznam komentov užívateľa na jeho profile... a pridanie chat miestnosti na hlavnej stránke. To by bolo fakt super, ľudia by sa mali kde baviť.
nerozmýšlali ste aj o tom chate? @admin
a uvítala by som keby mi v mobilnej verzii ukazovalo notifikácie bez toho aby som to musela rozkliknúť a tiež mi tam chýba to hlavné logo ktoré ma dostalo na hlavnú stránku
a ešte jednu vec som chcela len mi to medzičasom vypadlo
a potom keby sa to neroluje na stranu ale dole.
A neviem či som jediný, ale napríklad keď chcem otvoriť status/fórum atď, tak vačšinou musím na to kliknúť 2krát niekedy to ani neotvorí a otváram väčšinou v novom okne (čo už. A tak už sem chodím veľmi málo, kvôli tomu aké to tu je a už tu skapal pes, takže je to už asi jedno ako to bude)