premož tu lenivosť a choď sa konečne niečo naučiť, prestúp na inú školu, nikdy nezoznám jednu svoju kamošku s ostatnými tvojimi kamarátkami a hlavne neopakuj furt tie isté chyby, a naber trochu sebavedomia
Nemíňaj peniaze na hlúposti, premôž sa a začni cvičiť, nechoď na nemenované miesto a nedávaj sa do reči s dvoma nemenovanými ľuďmi. A píš si poznámky na hodinách
Povedala by som si, že keď niečo chcem a chce to aj niekto, koho mám rada, mám si to ukradnúť pre seba a nebyť toľko zdvorilá lebo ten človek si to beztak nebude vážiť a skončím ako posledná pi*a. Ale inak nič. Všetko čo som urobila, som urobila pre to, že som si vtedy myslela, že je to správne a chcela som to tak. Som akou chcem byť a keď to neskôr ľutujem, je to v podstate jedno. Vtedy som bola rada a myslela som si, že je to správne. Tak prečo nie? Ale jediná vec- nezačala by som jeden vzťah. Inak nič. Nič by som nezmenila
Nestrieľaj z luku na brata, váž si mamku, nevyser sa na tú matematiku, bude ti ju treba, programuj. Posielaj poviedky do študentských súťaží, napíš tú ságu o upíroch skôr než príde twilight, upírske denníky a celý ten mainstream. Prihlás sa na dramatický krúžok už skôr, nauč sa písať webstránky, hádaj sa s vedením školy o nemčine, radšej sa uč franinu, ruštinu, nesnaž sa založiť stredoškolský študentský časopis, je to strata času, odovzdaj ten výkaz na daňový na čas, inak dostaneš pokutu nejedz v tom Londýne toľko vyprážaných kurčiat, narastie ti brucho, buď viac empatický a nekrič na nikoho.
Konaj tak, aby si nelutovala...premysli si svoje konanie..a taktiez najdi v kazdej situacii to dobre...nebud precitlivela, prilis sa nad nicim netrpa, tes sa zo zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
"nechoď do ITA" -ale to by som sa bola trápila potom ešte ktovie ako dlho
"nechoď s nim von,ani sa nekamaráťte,let it be" ale potom by si sa bola zaľúbila do iného chuja
takže ono je všetko dobre takto ako to je
2) Neboj sa a choď do toho
3) Nastúp do správneho vozňa!!!
Neponúkaj sa niekomu na striebornom podnose iba za to, že si zamilovaná.
Kľud, neskončíš ako stará škaredá opustená panna so 40 mačkami, ktorú nikto nebude chcieť.
Snaž sa pristupovať k svojmu vzťahu s matkou opatrne. Aj tak sa to raz poserie, ale skús to oddialiť najviac ako môžeš...