charaktery ľudí s ktorými sa bavím viem odhadnúť a viem že s kurvami by som sa nebavil .. keby sa nejaká rozhodla tam pracovať tak s ňou ukončím kamarátstvo asi
@ohavnost tak to sa mi paci, ze to takto beries No hej na podpore len byt a nic nerobit to je trapne podla mna .. teda ak sa clovek vobec nesnazi si nic najst ....
@nietimekki ako myslis kedy a kde? ze by si sa jej oyptala, kedy a kde robi?
@darkkizz to sa mi paci ze do druhych sa nestaras ze to tak povies
@marttina no aspon niekto to neodsudzuje ... S tym suhlasim, kazdy robi co moze ...
@mago16 myslis, ze je to o charaktere? ... fora o tom, ,,kto je kurva,, a ci je kurva povolanie ( v bordeli robit a za peniaze) alebo charakter ( tie co spia s kazdym na diskoteke a k tomu zadarmo tu uz boli, tak take som nezakladala ... Preto teraz neviem na co narazas ty ... Myslis, ze vies az tak odhadnut charakter a coho je dotycna schopna? ... ukoncil kamaratstvo? aha ...
Určite by som ju od toho odhovorila. Vždy sa nájde iná možnosť, aj keď má človek dlhy, radšej pracovať aj v dvoch prácach ako toto. Nikdy. Aj by som jej pomohla finančne len nech to nerobí.
pravdupovediac, kedysi by som reagovala inak.. teraz ked naozaj vidim o com svet je.. povedz mi, o co su lepsie tie zenske co sa nechaju vydrziavat od stareho chlapa ako tie, co si aspon realne priznaju co robia a nehanbia sa za to?
Nuž bola by som zaskočená ale potom by som si proste zvykla. Je to jej rozhodnutie, ona to robí, ona s tým bude žiť a naše kamarátstvo to neovplyvní, ak ju teda tá práca nezmení.
@ragdoll Toto odhovaranie si viem predstavit, kebyze to niekomu poviem ... hej hej vzdy je ina moznost, len napr ja som ju nenasla :/ tak som skoncila tam kde som skoncila... Radsej pracovat v dvoch pracah clovek by najskor musel najst aspon tu jednu :/ ...
No hej ja cim som starsia, tiez menim mnohe nazory a zistujem co ako chodi a tak ... Svet je o preziti a o prachoch, nech si hovori kto chce co chce... je to tak ... a kvoli jedlu do huby clovek spravi vsetko mozne ...
No v com su lepsie? Su pekne nahodene len vsetci o tom vedia, ze so starym nieco maju .... No tak realne si priznat, ze si nechavam kupovat od chlapa darceky? No kazdy ju ozanci ako zlatokopku :/ blba doba.. vsetko naopak .. a pravda sa nenosi ...
@purenarcissism a ak by ti povedala ze netreba, ved uz pracu ma?
@fialova ved a co, kazdy sa zivi inak. pre niekoho je ich telo posvatne, pre ineho je to len kus masa alebo prostriedok na zarobenie penazi... robia tu z toho zvytocne dramy. postoje ako vyssie uviedol dotycny chlapec zeby ukoncil kamratstvo mi pride totalne absutrdne, chalan asi nevie kde je sever.
@marttina .... Hej hej kazdy si na seba nejako zaraba. No moje telo nechcem pvoedat, ze posvatne nie je... ale preco by som ho nemohla nejako vyuzit? A pomoct si k peniazom? .... No hej tiez mi to obcas pride ako zbytocne dramy... len obcas nestaci, ze co si myslim ja vo svojej hlave, ale nejako ma ovplyvnuju aj nazory inych :/ ....
Na toho chlapca nechcem byt zla, ale ak ma naozaj 16 ako pise, tak sa mu necudujem... vela veci este nechape... a absurdne? NO ktovie ci by to fakt spravil ...
keď to tú kamošku bude baviť alebo pokým bude aspoň spokojná s tým, čo robí, prečo nie? je to jej vec a jej život...s kamoškinými rozhodnutiami nemusím vždy súhlasiť, stačí ( ak to nie je fakt nejaká veľmi divná vec), že ich tolerujem a stojím pri nej, lebo ide o jej šťastie....
No hej zivot je proste o preziti a ,,boji,, ako vydrzat co najviac ... napr. je moralne, ak zena co ma deti ukradne jedlo? kradnut sa nema... ale zase potrebuje jedlo a nasytit deti ... To je vsetko diskutabilne taketo veci ...
No hej preto ked niekomu nieco uprimne poviem, a chcem mu pomoct este.. tak je zle na mna :/... stale sa nenosi pravda, ale radsej klamstvo :/ ...
To som rada, ze na tom nevidis nic zle aj ked nemozem povedat, ze na tom nic zle nie je
@fialova práca za pásom napr alebo predavačka niekde sa vždy nájde, v každom veľkom meste to máš, takže dôvod že iná práca nebola nie je pre takúto "prácu" ospravedlnenie (vlastne neviem či vôbec nejaké existuje). A hovorím, keby že je to moja kamarátka tak jej radšej pomôžem ako by som ju nechala robiť to.
Ale neviem akú máš s týmto ty skúsenosť, ja žiadnu takže si to nemusíš brať k srdcu.
@fialova viem, že už nikdy nebude úplne rovnaká, ale ak ju nezmení nejakým spôsobom k horšiemu, k niečomu, čo sa mi nepáči, aby sa nejakým spôsobom "úplne nezapredala" tomu remeslu a podobne. Neviem.
Čo by si jej chcela povedať ? To vie len ona,aké dôvody ju k tomu viedli...každý si zariadí život ako chce,určovať niekomu cestu,ktorou sa má vybrať sa nedá,každý na ňu musí prísť sám.
@ragdoll neviem ci studujes alebo pracujes, ale take lahke to s pracou nie je ... ja som hladala vsetko mozne a nielen v meste kde byvam a nebolo nic!! Nikde nebrali, takze som skoncila tuna... Neospravedlnujem to... len hovorim ze proste ja som uz ine riesenie nevidela a zial nenasla. Kedze s pracou je to dnes tazke :/ A za pasom som robila.. ale prepustali ...
S tymto ja skusenost aku mam? Robim v bordeli tak preto sa pytam na nazory inych
Lepšie ako byť na podpore. Ako sa hovorí, za prácu sa netreba hanbiť. Aj keď.... Ale predsa len, bordel má vyššiu úroveň ako prostitútky na križovatke.
Teraz premýšľam, na toto má fakt málokto, neviem, je to dilema. V Žiline nie je až tak málo práce. Ale keď už tak by som takej kamoške odporučil ísť na výšku a popri tom študovať alebo ísť do zahraničia.
Nejaký strip bar alebo tak by mi nevadil vôbec. Ale hen to
@fialova tak prepáč to som nevedela že ty tam robíš no je to ťažké takto o tom hovoriť, ja nemám ťažký život ani som nikdy nebola v žiadnej bezvýchodiskovej situácii takže by som sa k tomu viac nemala vyjadrovať.
@ragdoll V pohode napisala som to viac expresivne ako som chcela ten komentar ... nechcem pouzit stare zname ,,nezazijes nepochopis,, ale obcas to vsetko vystihuju tieto dve slova ... Tak to bud rada, ze nemas tazky zivot a tie bezvyhodiskove situacie ta obchadzaju Ja som rada za diskusiu ... a som rada za ten tvoj posledny koment co si napisala
som toho názoru, že robiť v bordely je omnoho lepšie a aj bezpečnejšie než robiť to na vlastnú päsť... lebo bordely aspoň majú, resp. mali by mať prísne pravidlá, čo sa všetkého týka... a keby som mal takú kamarátku, možno by som bol len rád... a bolo by mi úplne jedno, či to robí z núdze alebo z vlastného presvedčenia, že to má rada... veď čo je na tom? podľa mňa vôbec nič... radšej nech je to formou práce než zadarmo kdesi po diskách a podobných miestach...
Nedokázala by som sa pozerať na jej úpadok. Neverím, že sa to dá robiť bez poníženia a prehltnutia prirodzeného odporu v sebe, ktorý sa časom len hromadí. Nie je to v súlade so ženskou prirodzenosťou. Nepredáva tam len telo, necháva tam vždy viac.
Neviem, to už sa mi zdá naozaj lepšie nájsť si stáleho partnera, ktorý jej dokáže pomôcť finančne, či s hľadaním práce a nemusí to byť výlučne starý nesympatický muž. Udržiavať takýto vzťah, kde je je aspoň nejaká náklonnosť, sa mi zdá schodnejšie než ísť každý večer niekam s tým, že ma čaká sex s niekým, kto sa práve pritrafí.
Ak by tú prácu nemala rada a robila by to len preto, že už naozaj nemala inú možnosť ako vyžiť, tak by som sa jej snažila nejak pomôcť. Ak by bola spokojná a vyhovovalo by jej to, tak v pohode, čo by som na to mala hovoriť.
@majo16 dajme tomu že je to tvoja najlepšia kamoška, nevie sa nikde inde zamestnať tak bude robiť tam.. určite len tak zrazu nebude tvoja naj kamarátka
@nietimekki neviem ako ty ale moja najlepšia kamoška keby sa nevie zamestnať tak sa jej pokúsim nájsť prácu.. o to ide v kamarátstve , podržať jeden druhého. Plus je inak asi 548156262 ďalších zamestnaní čo môže človek robiť ako stať sa kurvou čiže to niečo svedčí aj o charaktere tej osoby. Preto si vyberám za kamarátky dievčatá ktoré nemajú predpoklady stať sa kurvami t.j. nie je šanca že by sa niečo takéto stalo
@majo16 neviem co tu stale hovoris o ,,charaktere tej osoby,, nahodou baby co to robia maju frjaerov, alebo su sami a maju sex len v praci ... ziju inak pekne usporiadane
Ja neviem, co mam povedat... Mne stacia uz len tie reci o tom, ze "taky je svet","prachy nadovsetko" a podobne. Neviem, ci este aj komunizmom infikovana mladez v 50. rokoch nemala vacsie idealy ako ta dnesna banda lotrov, ktori si hovoria "mladi ludia" (cest vynimkam). Radsej by som asi zil niekde na ostrove sv. Heleny v dalekom oceane a o tomto smerovani spolocnosti ani nevedel.
Niekedy sa cudujem, ako sa Boh moze este vydrzat divat na tento svet, ako my hlupi ludia (vratane mna) robime zlo a nicime vsetko dobre a pekne, co nam dal... Je to mozne len preto, lebo Boh nas ma rad a chce nam odpustit. To by vsak najprv predpokladalo priznat si chybu a nesnazit sameho seba ospravedlnovat v style: "Ale ved takito su aj ini..." a "Nie je to az take zle..." Aj ja mam s tym niekedy problem, ale bez toho clovek skonci velmi zle...
A je mi uprimne jedno, ak nemate radi moralizovanie. Tieto veci nespominam preto, aby som sa tvaril, aky som uzasny clovek, ktory sa vzdy rozhoduje spravne, ale preto, ze dnes je nutnost tieto veci aspon pomenovat pravym menom (ci to uz urobim ja alebo hocikto iny).
Biblia, Prvý list Korinťanom 6, 13-20
"Jedlo je pre žalúdok a žalúdok pre jedlo." Boh však zničí jedno aj druhé. Ale telo nie je na smilstvo, lež pre Pána a Pán pre telo. A Boh aj Pána vzkriesil a vzkriesi aj nás svojou mocou. Vari neviete, že vaše telá sú Kristovými údmi? Môžem teda vziať Kristove údy a urobiť ich údmi neviestky? Vonkoncom nie! Alebo neviete, že ten, kto sa spája s neviestkou, je s ňou jedno telo? Veď sa hovorí: "Budú dvaja v jednom tele." Ale kto sa spája s Pánom, je s ním jeden Duch.
Varujte sa smilstva! Každý hriech, ktorého by sa človek dopustil, je mimo tela; kto však smilní, hreší proti vlastnému telu. A neviete, že vaše telo je chrámom Ducha Svätého, ktorý je vo vás, ktorého máte od Boha, a že nepatríte sebe? Draho ste boli kúpení. Oslavujte teda Boha vo svojom tele.
Iba neviem, ci som sa vzhladom na toto forum nemal radsej zariadit podla tychto slov:
Je zbytočné vysvetľovať Božie pravdy tým, ktorí nimi pohŕdajú -"Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nohami nepošliapali, neobrátili sa proti vám a neroztrhali vás. "
Cize uvidime, ako to s mojim komentarom dopadne... :/
neviem co tu stale hovoris o ,,charaktere tej osoby,, nahodou baby co to robia maju frjaerov, alebo su sami a maju sex len v praci ... ziju inak pekne usporiadane -> no tak to je fakt super! Ako sa ten frajer musí potom cítiť? Nehovor mi, že im to nevadí, že to je práca, ako každá iná. Keby moja frajerka robila takú prácu, pošlem ju do riti. Ešte napíš rovno, že majú aj deti nie? Toto je humus.
@sturmer ale ten chalan o tom nevie. Ti frajeri o tom z pochopitelnych dovodov nevedia, aj ked su baby, ktore im to povedali ( co nechapem ) No hej pracovala tu aj jedna, co ma jedno dieta ... ale kedze potrebovala peniaze, isla sem, aby AJ na nu zarobila peniaze ...
Ano svedci to o urovni cloveka, ze sa snazi nejako si zarobit peniaze, aj ked je to takymto nezvycajnym sposobom.... Ked uz nie je ina moznost, tak proste clovek aby mal co do huby pristane aj na takuto moznost ...
nie nie nie @fialova pls neodpovedaj trollom na ich príspevky. len leješ olej do ohňa. najsilnejšia zbraň človeka na internete je ignorácia.
prosím, daj na moju radu a tých o ktorých viem že vieš že hovorím vo vlastnom záujme ani neoslovuj.
to je taká skúsenosť s predošlých fór tu na birdzi.
Ja poviem len toľko, že napr taký film denník nymfomanky (a tým sa nesnažím naznačiť že niečo také je tvoj prípad) mi celkom dal predstavu o tom ako by to mohlo v luxusnejších bordeloch chodiť + ako sa asi cítia tie dievčatá a aký život vedú.
O nemorálnosti práce sa dá polemizovať.
Kto má dnes morálny job? Robotníci na stavbe, ktorí pijú počas práce úplne bežne? (vlastná skúsenosť - nie, nebol som to ja čo pil.)
Alebo nejaká účtovníčka, ktorá vie, že keby niečo nenahodila tak trochu do šedej zóny a neokradla tak štát o istú sumu z daní, tak ju vyhodia z práce?
Alebo čašník v reštike, ktorý nechce preplácať rezeň ktorého sa na okamih dotkol neumytými rukami keď ho chcel odniesť zákazníkovi?
...
Nik tu nežije v tele iných ľudí a život iných ľudí, preto by nemal hodnotiť tak veľkolepo a odsudzovať.
Nikomu neubližuje = dobré povolanie.
Ach...nechcel som ale budem to musieť povedať: Nie si telo čo má dušu ale duša čo má telo.
Telo sa dá nahradiť, opraviť, zahojiť, dorásť. To aká čistá duša tu ostane je už len na tebe a v tom súboji ktorý zvádzaš so sebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
@nietimekki ako myslis kedy a kde? ze by si sa jej oyptala, kedy a kde robi?
našla by som jej prácu
@marttina no aspon niekto to neodsudzuje ... S tym suhlasim, kazdy robi co moze ...
@mago16 myslis, ze je to o charaktere? ... fora o tom, ,,kto je kurva,, a ci je kurva povolanie ( v bordeli robit a za peniaze) alebo charakter ( tie co spia s kazdym na diskoteke a k tomu zadarmo tu uz boli, tak take som nezakladala ... Preto teraz neviem na co narazas ty ... Myslis, ze vies az tak odhadnut charakter a coho je dotycna schopna? ... ukoncil kamaratstvo? aha ...
pravdupovediac, kedysi by som reagovala inak.. teraz ked naozaj vidim o com svet je.. povedz mi, o co su lepsie tie zenske co sa nechaju vydrziavat od stareho chlapa ako tie, co si aspon realne priznaju co robia a nehanbia sa za to?
@purenarcissism keby to bolo take lahke najst si pracu, tak by tam asi nerobila :/ aj ked ktovie no ... ale dobry napad
@idiotproof Maju chces prist? ...
No hej ja cim som starsia, tiez menim mnohe nazory a zistujem co ako chodi a tak ... Svet je o preziti a o prachoch, nech si hovori kto chce co chce... je to tak ... a kvoli jedlu do huby clovek spravi vsetko mozne ...
No v com su lepsie? Su pekne nahodene len vsetci o tom vedia, ze so starym nieco maju .... No tak realne si priznat, ze si nechavam kupovat od chlapa darceky? No kazdy ju ozanci ako zlatokopku :/ blba doba.. vsetko naopak .. a pravda sa nenosi ...
@fialova ved a co, kazdy sa zivi inak. pre niekoho je ich telo posvatne, pre ineho je to len kus masa alebo prostriedok na zarobenie penazi... robia tu z toho zvytocne dramy. postoje ako vyssie uviedol dotycny chlapec zeby ukoncil kamratstvo mi pride totalne absutrdne, chalan asi nevie kde je sever.
presne ako pises, je to len o preziti a o prachoch.. a pravda sa nenosi. ked vyvalis na niekoho pravdu, pozera na teba ako na najvacsieho hulvata.
nevidim na tom vobec nic zle. hlavne ze si vie zarobit. vsetci ostatni jej mozu fukat..
Na toho chlapca nechcem byt zla, ale ak ma naozaj 16 ako pise, tak sa mu necudujem... vela veci este nechape... a absurdne? NO ktovie ci by to fakt spravil ...
No hej zivot je proste o preziti a ,,boji,, ako vydrzat co najviac ... napr. je moralne, ak zena co ma deti ukradne jedlo? kradnut sa nema... ale zase potrebuje jedlo a nasytit deti ... To je vsetko diskutabilne taketo veci ...
No hej preto ked niekomu nieco uprimne poviem, a chcem mu pomoct este.. tak je zle na mna :/... stale sa nenosi pravda, ale radsej klamstvo :/ ...
To som rada, ze na tom nevidis nic zle aj ked nemozem povedat, ze na tom nic zle nie je
Ale neviem akú máš s týmto ty skúsenosť, ja žiadnu takže si to nemusíš brať k srdcu.
1. Máš na viac ... toto nemusiš robiť
2. Chápem, nemala si inú možnosť.
3. Aj tak ťa mám rád a budeš mojou kamoškou nech sa deje čokolvek.
na druhej strane, spolocnost ktora zenu donuti predavat svoje telo nema pravo tu zenu sudit.
Čo by si jej chcela povedať ? To vie len ona,aké dôvody ju k tomu viedli...každý si zariadí život ako chce,určovať niekomu cestu,ktorou sa má vybrať sa nedá,každý na ňu musí prísť sám.
Za druhé, urobil by som všetko pre to, aby som jej nejaký normálny džob zohnal.
S tymto ja skusenost aku mam? Robim v bordeli tak preto sa pytam na nazory inych
-určite by som si od nej nepožičiavala oblečenie, mobil.....resp., hocičo
-asi by som ani u nej neprespávala - ani na gauči
-je všeobecne známe, že bordely vlastní mafia......moc by som s ňou von nechodila, ak viem, kto je jej zamestnávateľ...hlavne do ,,ich" podnikov
-určite by som ju od toho do zblbnutia odhovárala
no co nic by to nemenilo na mojom pohlade na nu , je to praca ako kazda ina
Teraz premýšľam, na toto má fakt málokto, neviem, je to dilema. V Žiline nie je až tak málo práce. Ale keď už tak by som takej kamoške odporučil ísť na výšku a popri tom študovať alebo ísť do zahraničia.
Nejaký strip bar alebo tak by mi nevadil vôbec. Ale hen to
nebola by som z toho nadšená.
Neviem, to už sa mi zdá naozaj lepšie nájsť si stáleho partnera, ktorý jej dokáže pomôcť finančne, či s hľadaním práce a nemusí to byť výlučne starý nesympatický muž. Udržiavať takýto vzťah, kde je je aspoň nejaká náklonnosť, sa mi zdá schodnejšie než ísť každý večer niekam s tým, že ma čaká sex s niekým, kto sa práve pritrafí.
Niekedy sa cudujem, ako sa Boh moze este vydrzat divat na tento svet, ako my hlupi ludia (vratane mna) robime zlo a nicime vsetko dobre a pekne, co nam dal... Je to mozne len preto, lebo Boh nas ma rad a chce nam odpustit. To by vsak najprv predpokladalo priznat si chybu a nesnazit sameho seba ospravedlnovat v style: "Ale ved takito su aj ini..." a "Nie je to az take zle..." Aj ja mam s tym niekedy problem, ale bez toho clovek skonci velmi zle...
A je mi uprimne jedno, ak nemate radi moralizovanie. Tieto veci nespominam preto, aby som sa tvaril, aky som uzasny clovek, ktory sa vzdy rozhoduje spravne, ale preto, ze dnes je nutnost tieto veci aspon pomenovat pravym menom (ci to uz urobim ja alebo hocikto iny).
Biblia, Prvý list Korinťanom 6, 13-20
"Jedlo je pre žalúdok a žalúdok pre jedlo." Boh však zničí jedno aj druhé. Ale telo nie je na smilstvo, lež pre Pána a Pán pre telo. A Boh aj Pána vzkriesil a vzkriesi aj nás svojou mocou. Vari neviete, že vaše telá sú Kristovými údmi? Môžem teda vziať Kristove údy a urobiť ich údmi neviestky? Vonkoncom nie! Alebo neviete, že ten, kto sa spája s neviestkou, je s ňou jedno telo? Veď sa hovorí: "Budú dvaja v jednom tele." Ale kto sa spája s Pánom, je s ním jeden Duch.
Varujte sa smilstva! Každý hriech, ktorého by sa človek dopustil, je mimo tela; kto však smilní, hreší proti vlastnému telu. A neviete, že vaše telo je chrámom Ducha Svätého, ktorý je vo vás, ktorého máte od Boha, a že nepatríte sebe? Draho ste boli kúpení. Oslavujte teda Boha vo svojom tele.
Je zbytočné vysvetľovať Božie pravdy tým, ktorí nimi pohŕdajú -"Nedávajte, čo je sväté, psom a nehádžte svoje perly pred svine, aby ich nohami nepošliapali, neobrátili sa proti vám a neroztrhali vás. "
Cize uvidime, ako to s mojim komentarom dopadne... :/
Ano svedci to o urovni cloveka, ze sa snazi nejako si zarobit peniaze, aj ked je to takymto nezvycajnym sposobom.... Ked uz nie je ina moznost, tak proste clovek aby mal co do huby pristane aj na takuto moznost ...
prosím, daj na moju radu a tých o ktorých viem že vieš že hovorím vo vlastnom záujme ani neoslovuj.
to je taká skúsenosť s predošlých fór tu na birdzi.
Ja poviem len toľko, že napr taký film denník nymfomanky (a tým sa nesnažím naznačiť že niečo také je tvoj prípad) mi celkom dal predstavu o tom ako by to mohlo v luxusnejších bordeloch chodiť + ako sa asi cítia tie dievčatá a aký život vedú.
O nemorálnosti práce sa dá polemizovať.
Kto má dnes morálny job? Robotníci na stavbe, ktorí pijú počas práce úplne bežne? (vlastná skúsenosť - nie, nebol som to ja čo pil.)
Alebo nejaká účtovníčka, ktorá vie, že keby niečo nenahodila tak trochu do šedej zóny a neokradla tak štát o istú sumu z daní, tak ju vyhodia z práce?
Alebo čašník v reštike, ktorý nechce preplácať rezeň ktorého sa na okamih dotkol neumytými rukami keď ho chcel odniesť zákazníkovi?
...
Nik tu nežije v tele iných ľudí a život iných ľudí, preto by nemal hodnotiť tak veľkolepo a odsudzovať.
Nikomu neubližuje = dobré povolanie.
Ach...nechcel som ale budem to musieť povedať: Nie si telo čo má dušu ale duša čo má telo.
Telo sa dá nahradiť, opraviť, zahojiť, dorásť. To aká čistá duša tu ostane je už len na tebe a v tom súboji ktorý zvádzaš so sebou.