aby mi niekto spravil seminárku na Slovenskú literatúru. Ak nie do zajtra, tak do druhého týždňa by som poprosila A ešte prvú kapitolu z bakalárky na 10 strán, bo aj na to som sa vysrala cez tie 3 mesiace prázdnin
ale už viem, aby šéfa kopla divá hus do rozkroku, vymyslel debil že, že spávať na akciach už nebudeme po hoteloch ale po penziónoch, že vraj treba šetriť, no kkt bláznivy, veď tam su niekedy vyššie ceny ako v hotely...............filip
Keby som bola niekde na samote v horach, sedela pred chatou, pozerala na jazero, mala riaaadnu zasobu piva a zensku co by somnou zdielala hojdacie kreslo
Ak by to bola len jedna jedina vec tak by som chcela aby Lubovi zmizla rakovina s ktorou bojuje uz niekolko rokov a ma vdaka tomu uz amuputovanu ruku. Ak by som mala viac zelani urcite by som ich vsetky do jedneho vyuzila.
bar... výčap... a všetkých kamošov, ktorých mám rád v ňom... nikoho viac len ich... pivo zadara... čipsy k tomu... taká súkromná miestnostička.... a plný jukebox zadara... nič viac, nič menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Schopnost vediet, co vlastne chcem
Heroicky talent prejst prijimackami na konzervatorium/VSMU
Velku trpezlivost dosiahnut vsetko, co si zaumienim a bevzdavat to prilis skoro (alebo nikdy)
alebo zomriet. Bezbolestne a rychlo, nenapadne a ticho.
kks, to ako niekto dokáže byť furt na nete???
Momentálne by som zaňho dala asi všetko..
ach tie hormony (ach)
ale už viem, aby šéfa kopla divá hus do rozkroku, vymyslel debil že, že spávať na akciach už nebudeme po hoteloch ale po penziónoch, že vraj treba šetriť, no kkt bláznivy, veď tam su niekedy vyššie ceny ako v hotely...............filip
@mm47 to je v Bulharsku? a veď to je chodník, však by si tých ľudi odrbal.........filip
aby som mala pivo
aby ma nebolelo nevšímanie
aby som sa vyspala bez horúčky
aby som sa nesťažovala
ja som mohla este chvilku, ale zachvilu mame branne cvicenie
Lebo už druhý deň pernamentne hladujem!
A chcem aby už bol piatok.
tak potom zdravie pre seba ( ) , pizza rožky, forneti, bagetu (véééľa toho) a véééľa pitia
mať prácu, ktorou by som si zarobila peniaze na školu. viac mi ku šťastiu momentálne netreba.
aby som uspesne zmaturovala a dostala sa na vysku/psychologia
aby som sla do Irska
a ešte by som chcela dva dni ležania v posteli.. sama alebo s niekým.. doesn"t matter.
cokoladu jahodovu a hm syrovu pizzu.. to je to co teraz chcem najviac
Toto sú 3 hlavné veci, na ktoré sa zameriavam