možno to tu bolo ale..............keby že je 5 min. pred polnocou a vy si pohodlne sedite na stilcke/kresle chatujete a zrazu sa vypne pocitac nejde elektina ale poistky su v poriadku a zrazu je presne polnoc a vo vedlajsej izbe sa ozyva deztsky plac?
no dúfam že sa mi nič také nestane a pokial hej, chcela by som sa čo najskôr zobudiť
ale minule sa mi stalo, že zrazu začali divné zvuky také strašidelné, ale potom som zistila, že to išlo zo stránky na, ktorej som bola, len to bolo potichu aj keď nechápem čo taká hudba hladala na stránke s okuliarmi
pre take pripady mam notebook ktory na baterku vydrzi dost dlho a siet ma zalozny zdroj ktory ju vydrzi napajat 4 hodiny, deti sa u nas ziadne nenachadzaju, chvalabohu
to,že sa nám len tak z ničoho nič vypína počítač je bežné,v akúkolvek dobu,a ten plač by som si už dáko vysvetlila...neviem,asiby som len šla spať..a predtym na hajzel
1. Pozrela sa, ci to iba mne, alebo vypadol prud v celom bloku.
2. Zapalila sviecky a vzala baterku.
3. Rozmyslala o tom, o com so chatovala.
4a. Zo stresu by som mozno zacala spievat, nech neni take ticho . A gitara, samozrejme.
4b. Tym by som samozrejme prehlusila fiktivny "detsky plac" o ktorom viem, ze je nemozny, kedze nemame v byte ziadne male dieta a na zahadne "zazraky" som prestala verit pred 19 rokmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
prakticky: išla by som sa pozrieť do vedľajšej izby a následne sa posrala
ale minule sa mi stalo, že zrazu začali divné zvuky také strašidelné, ale potom som zistila, že to išlo zo stránky na, ktorej som bola, len to bolo potichu aj keď nechápem čo taká hudba hladala na stránke s okuliarmi
asi tak,ale hneď by som sa prakticky posral
Zn.Hned na to by som vybehol z domu a kričal odušu
až na to, že ja by som sa asi ísť pozrieť neodvážila
Začujem plač = pomyslím si, že k tete prišla návšteva s malým dieťaťom a ked mi to bude moc liezť na nervy, tak si dám slúchatká
2. Zapalila sviecky a vzala baterku.
3. Rozmyslala o tom, o com so chatovala.
4a. Zo stresu by som mozno zacala spievat, nech neni take ticho . A gitara, samozrejme.
4b. Tym by som samozrejme prehlusila fiktivny "detsky plac" o ktorom viem, ze je nemozny, kedze nemame v byte ziadne male dieta a na zahadne "zazraky" som prestala verit pred 19 rokmi.
2.ak nie idem spat