Co by ste robili, keby vas partner, ktoreho lubite a chodite spolu, zacne znasilnovat?
co by ste robili napr keby vas chalan/baba ktoru lubite a chodite snou zacne znasilnovat???a vyhraza sa ze vas zabije ak sa snim/snou rozidete???a nema to nic spolocne s diskusiou predtym napadlo bo dorana sa mi take podobne snivalo!!!
nic jednoduchsie.... chytim to,prehodin na plece...smarim do auta odveziem to k nim domov tam to necham a dodam" na meter sa ku mne este raz pribliz a nestihnu ta zosivat"...hotovo a vec vybavena... Ak ma niekto prepnute v hlave tak sa snim nemam o com bavit...
na plece...smarim do auta odveziem to k nim domov tam to necham a dodam" na meter sa ku mne este raz pribliz a nestihnu ta zosivat"...hotovo a vec vybavena... Ak ma niekto prepnute v hlave tak sa snim nemam o com bavit...
ja by som si dal dobrovolne takze to by nebolo znasilnenie to sa skor dievcat tyka tie furt nechcu, a tie vyhrazky by som si ani nevsimal, skor by som sa na tom smial neviem si to predstavit ze by to bolo naozaj, ale keby hej tak riesim radikalne
Tajne by som si partnera nahral ako sa mi vyhraza a az s tymto dokazom by som siel na policiu pretoze inak tam nema zmysel chodit ked uvazim aki su nasi policajti niteligentni
1.) keby ma začal znásilňovať (toto je brané akože pravidelne, ale v danom momente?), tak by u mňa skončil. Doškriabala by som ho ako psa, hrýzla, kopala, snažila sa vymaniť...
2.)a keby sa začal vyhrážať, tak... neviem, toto domyslím
Ja ako chalan ti v tomto moc neporadím.... neviem si predstaviť že by ma nejaká ženská znásilnila, a neviem si ani predstaviť ako by som totiž zareagoval
@palo1974 ja som mal v cca 10-11 rokoch sen že ma chcú zabiť mimozemšťania kôli receptu na sladký chlieb.. chytili ma a ten pocit ke´d mi žrali nohy bol neprijemný - nikomu neprajem
podľa mňa to má význam skor len keď sa to týka chalana že sa vyhráža babe, pretože to je naozaj v ohrození, ale naopak chalan s babou a čo sa týka znasilnenia vyznie to skor ako vtip aj keď všeličo sa moože stať...
zdrham kade lahsie vzdy sa vyhovorim zmenit cislo na par tyzdnov ak by vedel kde byvam by som sla prec potom vynadala a snazila by som sa mu do konca mojho zivota vyhnut anikam by som asi uz nesla sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na plece...smarim do auta odveziem to k nim domov tam to necham a dodam" na meter sa ku mne este raz pribliz a nestihnu ta zosivat"...hotovo a vec vybavena... Ak ma niekto prepnute v hlave tak sa snim nemam o com bavit...
Tajne by som si partnera nahral ako sa mi vyhraza a az s tymto dokazom by som siel na policiu pretoze inak tam nema zmysel chodit ked uvazim aki su nasi policajti niteligentni
2.)a keby sa začal vyhrážať, tak... neviem, toto domyslím
Sebaobrana.