keby som toho človeka osobne poznal, sám by som mu to zaniesol, keby som ho neoznal, s blbým pocitom by som ju odniesol na políciu (prečo s blbým? nedôverujem slovenským policajtom)
už sa mi to stalo párkrát prvýkrát keď som našla peňaženku, bola už úplne vybrakovaná, ani doklady ani nič.. tak som ju nechala tak
druhýkrát tam zostalo všetko, zabudol si ju nejaký chlapík v krčme, tak skončila u polišov
no a tretíkrát tam zostali len doklady, nejaký starý deduško.. neviem či ju už vybrakovali alebo tam nič nemal ale tak starí ľudia nezvyknú nosiť neviem aké hotovosti... a býval kúšťok od miesta kde som ju našla tak som ju hodila do schránky nakoľko nikto neotváral
Ak by som tú osobu poznal (a nemal proti nej nič) tak by som ju samozrejme vrátil.Ak by mi bola osoba podla fotky a údajov v dokladoch extrémne sympatická tak by som ju skúsil vrátiť majitelovy.Ak by som ju ani nepoznal ani by mi nebola sympatická tak by som si ju asi nechal.A ak by som ju poznal a nebola by mi sypatická tak rozhodne nie.Ale polišom by som ju rozhodne nedal.Všetko to závisí od množstva peňazí v penaženke.
mnoo už sa mi to raz stalo,a boli tam len doklady.Tak som si spolu s kamoškami našli postupne toho dotyčného,a dokonca sme za to dostali aj odmenu a to balík takých mňaam kexov.Noo takže sa oplatí ju vrátiť a nenehať si ju;no aj keď...........
snazila b y som sa toodovzdat do bl. ruk ziadna policia. neverim ludom este by si spravili 13.-ty plat no iste ak by sa dalo odniesla by som alebo poslala postou
Podla toho kolko penazi by tam bolo,ak by to stalo zato tak peniaze vybral a doklady s penazenkou niekde nehal nech to najdu a ak by tam bolo menej penazi tak by som vratil mozno by mi doticny dal vjac
Neviem, ale viem, že minule som našiel na zemi kľúče a išiel som za takým ujom, čo išiel smerom od nich a mal v ruke takú taštičku, z ktorej mohlo v pohode hocičo vypadnúť, neboli jeho tak som sa strápnil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
druhýkrát tam zostalo všetko, zabudol si ju nejaký chlapík v krčme, tak skončila u polišov
no a tretíkrát tam zostali len doklady, nejaký starý deduško.. neviem či ju už vybrakovali alebo tam nič nemal ale tak starí ľudia nezvyknú nosiť neviem aké hotovosti... a býval kúšťok od miesta kde som ju našla tak som ju hodila do schránky nakoľko nikto neotváral
filip
Najlepšie vrátiť majitelovi a dúfať v odmenu
Inak zo zákona máte pri odovzdaní nájdených peňazí majiteľovi nárok na 10%-né nálezné...
Nechal by som si ju.
Ak by to bol niekto mne známy, tak..
Vyberiem peniaze a vrátim ?
Neviem, ale viem, že minule som našiel na zemi kľúče a išiel som za takým ujom, čo išiel smerom od nich a mal v ruke takú taštičku, z ktorej mohlo v pohode hocičo vypadnúť, neboli jeho tak som sa strápnil