Teraz nejde o žiaden konkrétny prípad: Urobíte niečo, čo vaše okolie /kamaráti,rodina/považuje za zlé,neustále vám to vyčíta,pripomína vám to aj po rokoch. Avšak to čo ste urobili len vyzerá zle, v skutočnosti ste tým niekomu veľmi pomohli. Budete znášať
@crashhp pretoze navonok to tak moze vyzerat.../priklad ktory teraz uvediem je naozaj extremny/ napr.ty zabijes rodinneho priatela..ostatni to maju za zle---ale v skutocnosti si zachranil stovku malych deti ktore chcel predat na organy..napr
povedala by som im, že som to nerobila pre seba a zo svojho presvedcenia, ale ze som niekomu velmi pomohla.. teda neprezradim že komu a ako to bolo. ale ze ked ma poznaju, tak by mali vediet, ze ja by som nieco tak zle neurobila len tak.. a ak by aj potom pokracovali s vycitkami, tak ja by som im asi zacala vycitat ich chyby!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale inak keď urobím niečo dobré, tak prečo by to mali ostatní považovať za zlé, zvlášť ak daným skutkom niekomu pomôžem?
Stratilo by na vážnosti.