povedal blizkym ze ich mam rad a CAUTE MUSIM IST....a isiel by som najdalej na nejake pekne miesto aby som to stihol do 24 hodin a vyrezal by som si meno datum na kriz aj rodne mesto
Napísala by som v skratke všetko podstatné o mojom živote, bla by som s ľudmi, na kt. mi záleží, sexovala by som, pila, fajčila drogovala a užívala si.
vyskúšala by som si pleštiť vajíčko o hlavu, bungeejumping z našej bytovky a iné kraviny v našom okolí... keďže je to len jeden deň, nemôžem stihnúť ísť napríklad aj inde, pretože chcem urobiť veľa veľa vecí s ľuďmi ktoré sú iba z okolia. a samozrejme by som šla za jedným chalanom a niečo by som urobila....... teda povedala
skúsila by som heroín, masturbovala by som na verejnosti, zakričala na celý aupark že ľudia sú kokoti, niečo by som vykradla a skôr ako by ma chytili by som nakradnuté peniaze vysypala z nejakého mosta na bezdomovcov.
Podla mna by ste si to vsetci najskor napisali do statusu na facebooku a az potom to co tu pisete. Ja by som skusil heroin a potom asi nejake neslusne veci, o ktorych sa nepatri rozpravat takto otvorene.
co ja viem, asi bych stravila den s drahym robenim co nas napadne, dala by som vediet mojej blizkej rodine ze ich lubim ako im to hovorim stale, ale teraz by to bolo asi smutnejsie pak bych asi upratovala a tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a mimo toho asi vyhulil aparat basovy v dome a zahral daco xD
a samozrejme napísala by som status na fb (ironia)
co ja viem, asi bych stravila den s drahym robenim co nas napadne, dala by som vediet mojej blizkej rodine ze ich lubim ako im to hovorim stale, ale teraz by to bolo asi smutnejsie pak bych asi upratovala a tak no