roláky aj ja neznášam. a vlastne ani také tie tenké tričká s dlhým rukávom nenosím takže cca rovnaké, ako @0 + ešte pridávam sukňu dĺžky pod kolená a extrémny výstrih
ja neviem, z recesie som schopná na seba navliecť čokoľvek, otázka by mala byť skôr, v čom by som mala problém vyjsť na verejnosť (a to by bol kus dlhší zoznam
všetko so zvieracím vzorom, pravý kožuch, obtiahnuté tričko, podpätky, to čo v @2 , rolák, úzky sveter/mikinu, krátke tričko (tzn. nad opasok po mojom ) a ešte veeeeeľa vecí ...
latexové legíny, sieťkované silónky, čiernu podprsenku pod bielu blúzku, výstrih až do žalúdka, maxi široký hip-hoperský sveter, sukňu ,ktorej dĺžka bude tesne pod kolená, a taktiež už viackrát spomenuté flitrované a prečačkané topy bolo by toho viac...
leopardikove leginy (blee)...a vseobecne leopadrdikovy vzor na obleceni mi pride ako strasny gyc ...a potom také tie peflitrovane strasne lacno vyzerajuce veci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ani na spanie, ani na kydanie hnoja, proste zbohom
a rovnako flitre.
FUJ
alebo aj niečo pre extrémne pravicovo orientovaných, ak viete, na čo myslím...
inak z recesie vyjdem na verejnosť dokonca aj v @8
tigrované/zebrované/iné zvieracie vzory
rolák...ale ani nie z estetického hľadiska ale skôr mi vadia veci tesne okolo krku
nič lesklé, prečačkané
opätky (načo sa trápiť)
tričká na ktorých jasne a zreteľne vidno značku
krátke tričká
sieťované pančuchy
a potom proste sú veci, ktoré keď vidíte, viete, že to by ste si nikdy nedali na seba
@0 btw ty chodis cely rok v kratkom rukave ?
a neviem či sem patrí aj obuv, ale strašne sa smejem na takýchto a podobných