Predstavte si modelovú situáciu, že ste strávili náročnú víkendovú noc s priateľmi a ostali ste v takom stave, že ste sa nedokázali dostať domov, do svojej postele. Tak ste šli napríklad do pivnice a strávili noc tam. Nasledujúce ráno sa preberiete, idete
Kedze neviem, aka je situacia a co sposobilo ich zmiznutie, v prvomrade by som sa vlamal do obchodu so zbranami a vyzbrojil by som sa. Potom by som si vybral lubovolny dom a v nom by som sa zabarikadoval + nainstaloval nejaky bezpecnostny system. Potom by som sa zasobil jedlom. A ked uz by bola otazka bezpecnosti vyriesena, postupne by som patral po nejakej znamke zivota. Najprv na internete, potom by som skumal meter po metri v meste, ci niekoho nestretnem.
Vzala by som prvé auto ku ktorému by som sa dostala a išla by som na výlet naprieč Európou (možno neskôr aj Áziou...)
Urobila by som si medzitým zo života luxus a tak...
Otázne je, ako by som to riešila s potravinami (nie že by ich nebol dostatok, ale nie sú trvanlivé na večnosť), čo by som robila v prípade zdravotných komplikácií a hlavne - ako dlho by som vydržala byť úplne sama...
K tomu by som dodal, že by som sa pravidelne ožieral večer čo večer a psychicky na dne zo samoty dúfal, že to bude fungovať aj naopak a ráno príde opica a kopec ľudí.
asi by som sa zbláznila, lebo nemám vodičák a neviem, ako by som cestovala, keďže by nikde nebol žiaden šofér. asi by som si vzala bicykel vlastne. hej, to by som z neho ani zo strachu nezosadala, lebo by nešlo nič naokolo.
a potom by som začala hľadať.
ale najskôr by som šla na Slovensko sa pozrieť, či je v poriadku rodina, až potom by som sa zbláznila úplne.
najskor by som sa potesila a pustila by som do miestneho mestskeho rozhlasu hudbu tak nahlas, ze by praskali okna na budovach. behala by som po uliciach a tesila sa, ze vsetky obchody s potravinami zostali otvorene, takze zasobena som dost. kedze elektrina / mobilne telefony funguju, zavolala by som tuto koňovi Alexovi (kedze by mi chybal ako prvy a hadam aj jediny), nech okamzite pride, lebo ideme robit strasny bordel. ak by nedvihla, pomyslela by som si, ze zas je niekde vykoteny a skusila by som o par hodin, pocas ktorych by som sa vyzivala v tom, ze sa mozem prechadzat stredom inak frekventovanej vozovky so zatvorenymi ocami. panika by zacala az keby kóň Alex ani po par hodinach, ani po celom dni nedvíhal telefon. pockala by som mozno tyzden a potom by som si podrezala žily.
keby kóň Alex po par hodinach zdvihol telefon a potvrdil svoju ucast na snovych orgiach v prazdnom meste, vobec by ma netrapilo, ze sa nieco take udialo, aj v pripade, ze by sme sa z radia / TV nedozvedeli, co sa vlastne udialo.
Také ľahké nevieš? Vezmeš si to oné, v mikrovlnke rozmrazíš, potom to trochu zriediš Fridexom, nadávkuješ do skúmavky, to len pre srandu, schladíš na telesnú teplotu, preleješ do pumpičky na klistír a strekneš to mačke do konečníka
1,deň nonstop spala aby som sa dostala z tej opice
2,až potom zistila že je niečo creepy a volala maminke
3,zúfalo dva dni blúdila mestom a čakala, či náhodou neprídu vojská, príšery, mimozemšťania, whatever
4,vybrakovala všetky obchody, ktoré som vždy vybrakovať chcela (kníhkupectvo, supermarket kde by som zožrala všetky obľúbené sladkosti a strašne strašne sa opila z toho najlepšieho chľastu)
5,opakovala bod štyri neurčitý časový úsek (kým by nedošiel alkohol alebo poživateľné jedlo, predsa len bývam v malom meste)
6,naučila sa šoférovať, a na lone wolf štýl jazdila po svete a hľadala preživších (a masakrovala zombíkov brokovnicou, mačetou, čímkoľvek...it is a zombie apocalypse, right? right?!)
Trochu by ma ohádzalo o zem, hľadala by som info na internete, vymietla by som mobil po súčiastkách spod koberca, spojazdnila ho, obvolala všetkých päť ľudí, ktorých prežitie by mi až tak neprekážalo..podľa toho:
- ekvivalentná vetva (nikto sa nenašiel): v pyžame by som išla vyrabovať lekáreň, textil, trafiku, potraviny, hudobniny, kníhkupectvo a videopožičovňu.
- neekvivalentná vetva (niekto zostal a zároveň dotyčnô vie šoférovať/pilotovať/kormidlovať/teleportovať): vyrabujeme horeuvedené - nie v pyžame - a ideme na pokojnú okružnú cestu po Európe
Vlámal by som sa do miestneho poľovníctva, ujebal by som si najväčšiu flintu čo tam majú a do ňej za hrsť (aj dve) nábojov a potom "nakúpiť" potraviny do hypermarketu nuž a potom k tunajšiemu dílerovi audi, požičať si dáky ten voz a ísť kuknúť či naozaj v európe nikto nezostal nažive
oo a čistil by som si zuby 10x denne, viete bez zubára by taký banálny kaz bol na samovraždu
najpr by som sa uistil, či sú všetci preč. Potom by som našiel nejaké skvelé autíčko, a sním našiel mraziaci kamion. Donho by som naukladal potraviny a isiel do Dubaja, vsetko by dom si napchal do najvyzsej miestnosti v Burj Khalife, a tam by som byval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Vzala by som prvé auto ku ktorému by som sa dostala a išla by som na výlet naprieč Európou (možno neskôr aj Áziou...)
Urobila by som si medzitým zo života luxus a tak...
Otázne je, ako by som to riešila s potravinami (nie že by ich nebol dostatok, ale nie sú trvanlivé na večnosť), čo by som robila v prípade zdravotných komplikácií a hlavne - ako dlho by som vydržala byť úplne sama...
K tomu by som dodal, že by som sa pravidelne ožieral večer čo večer a psychicky na dne zo samoty dúfal, že to bude fungovať aj naopak a ráno príde opica a kopec ľudí.
a potom by som začala hľadať.
ale najskôr by som šla na Slovensko sa pozrieť, či je v poriadku rodina, až potom by som sa zbláznila úplne.
keby kóň Alex po par hodinach zdvihol telefon a potvrdil svoju ucast na snovych orgiach v prazdnom meste, vobec by ma netrapilo, ze sa nieco take udialo, aj v pripade, ze by sme sa z radia / TV nedozvedeli, co sa vlastne udialo.
Použijem priori In Cantato, to ruší všetky kúzla
Také ľahké nevieš? Vezmeš si to oné, v mikrovlnke rozmrazíš, potom to trochu zriediš Fridexom, nadávkuješ do skúmavky, to len pre srandu, schladíš na telesnú teplotu, preleješ do pumpičky na klistír a strekneš to mačke do konečníka
Kazajku nieee blázon nie soom
A čo by som urobil ? =D Zo začiatku paniku a potom by som šiel do mesta vyprázdniť obchody. =D
Ja viem, som zbabela...
No a podla toho by som konala dalej.
1,deň nonstop spala aby som sa dostala z tej opice
2,až potom zistila že je niečo creepy a volala maminke
3,zúfalo dva dni blúdila mestom a čakala, či náhodou neprídu vojská, príšery, mimozemšťania, whatever
4,vybrakovala všetky obchody, ktoré som vždy vybrakovať chcela (kníhkupectvo, supermarket kde by som zožrala všetky obľúbené sladkosti a strašne strašne sa opila z toho najlepšieho chľastu)
5,opakovala bod štyri neurčitý časový úsek (kým by nedošiel alkohol alebo poživateľné jedlo, predsa len bývam v malom meste)
6,naučila sa šoférovať, a na lone wolf štýl jazdila po svete a hľadala preživších (a masakrovala zombíkov brokovnicou, mačetou, čímkoľvek...it is a zombie apocalypse, right? right?!)
- ekvivalentná vetva (nikto sa nenašiel): v pyžame by som išla vyrabovať lekáreň, textil, trafiku, potraviny, hudobniny, kníhkupectvo a videopožičovňu.
- neekvivalentná vetva (niekto zostal a zároveň dotyčnô vie šoférovať/pilotovať/kormidlovať/teleportovať): vyrabujeme horeuvedené - nie v pyžame - a ideme na pokojnú okružnú cestu po Európe
Vlámal by som sa do miestneho poľovníctva, ujebal by som si najväčšiu flintu čo tam majú a do ňej za hrsť (aj dve) nábojov a potom "nakúpiť" potraviny do hypermarketu nuž a potom k tunajšiemu dílerovi audi, požičať si dáky ten voz a ísť kuknúť či naozaj v európe nikto nezostal nažive
oo a čistil by som si zuby 10x denne, viete bez zubára by taký banálny kaz bol na samovraždu
potom by ma asi prepadla eufória slobody.
potom by asi opadla a znovu by som sa cítil osamelo.
šiel by som na net a zistil by som ako je to inde.
po zistení, že inak, by som si vzal nejaké auto a šiel inam.
hľadal by som somára.
ja somár.