Zaľubil som sa do dievčaťa, ktoré je ako by som to povedal..inak orientovaná, proste je lesba.Myslím na ňu cele dni už asi pol roka v kuse a najhoršie je na tom to že býva v Amerike, lebo tam pracuje a na Slovensko chodi iba cez leto NAozaj neviem čo m
ser na to... nežiješ v rozprávke a dokonca ani v americkej romantickej komédií, kde sa baba rozhodne, že chce byť z ničoho nič na chlapov a odstahuje na slovensko kvôli tebe
ou :/..ZLE CELE ZLE zabudni nanu....hmm acoked len predstiera ze je lezba a tiez sa zalubila doteba len sa to boji ti povedat? ...alenie bez srandy.. @1
chlapče, choď do toho, nasadni do lietadla a leť do USA za ňou, hneď ju pobozkaj a ona povie, že bude s tebou na vždy lebo ženy sa jej vlastne ani nepáčia, len chcela byť cool
Tak buď ju tak očaríš že sa preorientuje alebo počuvni radu vyššie a ser nato Alebo minule mi tu niekto ponukal že namieša neaky elixir z magie čo ako tak aj to je možnosť
ja ti to vysvetlím z mojej stránky, som gay a baliť nejaku holku je absolútne nezodpovedné, spravil by som ju nešťastnou a určite by sme sa po čase rozišli, medzi vami musí preletieť iskra lásky a tá dáva ľudí do kopy.......
ona by s tebou nebola šťastná, je proste lesba a bude ju to stále priťahovať k babám.........
je to kruté ale čo spravíš!!!
láska preboli a čas zahojí všetkí rany ako sa hovorí, máš len 17 a v tvojom veku nebudeš mať problém po čase najsť "druhú lásku"....
No ja by som na tvojom mieste spravil nieco hrozne nezodpovedne tipu, chod za nou do ameriky a vyznaj jej lasku ak ta odmietne budes vediet ze ako sa veci maju a hned ju zacnes aj troska nenavidiet za to ze aku dialku si musel prejst a ze ta odmietla a to sa hned lachsie odmiluvava, ak ta prijme tak budes stastny
Nájdi si inú, čo sa jej bude strašne páčiť a potom povedz svojej priateľke, aby ju zviedla a nakoniec ju nahovorí na trojku a máš vyhrané Skvelý nápad, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A este takej co na svk chodi len raz za uherskej rok
...To ako keby si podvedome chcel byt ..."FOREVER ALONE"
Kasli na nu, hladaj stastie u nejakej heteracky dostupnej...
chlapče, choď do toho, nasadni do lietadla a leť do USA za ňou, hneď ju pobozkaj a ona povie, že bude s tebou na vždy lebo ženy sa jej vlastne ani nepáčia, len chcela byť cool
ja ti to vysvetlím z mojej stránky, som gay a baliť nejaku holku je absolútne nezodpovedné, spravil by som ju nešťastnou a určite by sme sa po čase rozišli, medzi vami musí preletieť iskra lásky a tá dáva ľudí do kopy.......
ona by s tebou nebola šťastná, je proste lesba a bude ju to stále priťahovať k babám.........
je to kruté ale čo spravíš!!!
láska preboli a čas zahojí všetkí rany ako sa hovorí, máš len 17 a v tvojom veku nebudeš mať problém po čase najsť "druhú lásku"....
veľa šťastia.......filip