určite nie niečo, čo by som robila sama @zuzki11 to by som určite rada, len je tu problém, či by ma aj rodičia pustili cestovať sa chystáme s kamošmi, len až koncom prázdnin
pokiaľ som nebrigádovala, a to som tuším brigádovala každé leto od 16tich, tak som si čítala, alebo sa hrala na počítači celé leto, niektorých baví opalovanie a kupanie
@Dovolenkaris03 boha, to všetci v tvojom veku sú bez fantázie, záujmov a koníčkov??? čo by ste tak robili cez prázdniny pred 15-timi rokmi, keď ešte neexitoval net a nemal by kto "poradiť"
krise....pracuj, uc sa, sportuj, opaluj sa, kup sa, bud s kamosmi, omfg ludia!
oddychuj, citaj, hraj sa na pc...to akoze co je toto, ze neviem co so sebou...
ja v tvojom veku som chodila do mesta sa prechadzat kazdy den do prirody k rieke opekat so psami sa hrat par krat aj na diskoteku ku babke na prazdniny behat badminton a take veci hravat..
Frajer mi poslal nejaky debilny clanok typu "100 tips What to do during holidays" a nahodne som vybrala cislo, no tak to vyzera ze sa naucim strikovat toto leto... co inak nie je az tak napicu napad, chcem upliest psovi sveter
A este sa musim rozhodnut ci sa budeme dovolenkovat v Moskve alebo Anglicku a najradsej by som isla aj-aj
Alebo si nájdi nejakého zaujímavého chalana a program na celé leto máš vyriešený, myslím že tvoj vek už je vhodný aj na také čosi, teda to záleží samozrejme od tvojho názoru a pocitov...prajem veľa šťastia a zábavy
Kazdy je iny. Rob co ta bavi, resp. co rada robis a vyuzi volny cas a skus aj nieco nove. Napr. nejaky sport, nové hobby... Ak mám poradit tak sa proste flakaj s kamaratmi a ludmi co mas rada a ono sa vzdy nieco najde , a take zazitky su najkrajsie.Tie neplanovane. Hlavne si uzi volno bez skoly, a ked nepotrebujes peniaze tak na brigadu ani len nemysli! Na ňu bude este cas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@zuzki11 to by som určite rada, len je tu problém, či by ma aj rodičia pustili cestovať sa chystáme s kamošmi, len až koncom prázdnin
@Dovolenkaris03 boha, to všetci v tvojom veku sú bez fantázie, záujmov a koníčkov??? čo by ste tak robili cez prázdniny pred 15-timi rokmi, keď ešte neexitoval net a nemal by kto "poradiť"
oddychuj, citaj, hraj sa na pc...to akoze co je toto, ze neviem co so sebou...
ja v tvojom veku som chodila do mesta sa prechadzat kazdy den do prirody k rieke opekat so psami sa hrat par krat aj na diskoteku ku babke na prazdniny behat badminton a take veci hravat..
tento rok ani srny netušia co budem
A este sa musim rozhodnut ci sa budeme dovolenkovat v Moskve alebo Anglicku a najradsej by som isla aj-aj