po materiálnom netúžim po ničom (aj keď samozrejme maličkosť kúpená z lásky poteší)...
najviac túžim po tom aby Vianoce strávim s tými čo ľúbim v pokoji, zdraví, harmónii.... aby máme krásne Vianoce plné rozprávok a vianočnej atmosféry...
5 litrov zemiakoveho salatu, strasne vela ovocia, Acko z predterminu, darceky potesia akekolvek , ďalej chcem pokoj, pohodu, kvalitný spánok a ničnerobenie a aby sa podarili netradičné Vianoce toto by celkom aj stačilo...jaj a sneh samozrejme !
@estrella5 po materiálnom netúžim po ničom (aj keď samozrejme maličkosť kúpená z lásky poteší)...
najviac túžim po tom aby Vianoce strávim s tými čo ľúbim v pokoji, zdraví, harmónii.... aby máme krásne Vianoce plné rozprávok a vianočnej atmosféry... nemam co dodat,asi len ze to iste si prajem
pokoj, chcem si oddýchnuť, načerpať hlavne veľa psychických síl... teším sa na to, že po 4 mesiacoch príde domov sestra z Fínska, takže budeme na Vianoce všetci (aspoň dúfam ).
Tlačiareň, notebook, vľúdne reakcie, sneh, byť doma, zapojiť sa do prípravy, nebyť traumatizovaná jedlom, sporák s rúrou, pohodlnú posteľ s dobrým matracom, mať skriňu nahradenú menšou, mať iný stôl, inú stoličku, obraz od otca preč a vymenené dvere za nejaké ktoré lepšie izolujú hluk ( proste poriadne normálne dvere ) no... A chcem sa cítiť šťastne. Chcem mať v izbe koberec. Chcem mať v dohľadu prácu a témy na pokec, pri ktorých nehrozí hádka o peniaze alebo príživníctvo alebo výčitky...mať okolo seba ľudí, ktorí ma majú radi a majú moju krv ( a neviem, či je dobré živiť v sebe nádeje že moja rodina bude fungovať podľa mojich predstáv, keď je to ,,dobre" len pokiaľ na sebe nechám páchať násilie ) ale asi najlepšie želanie by bolo zomrieť vidím to tak že v tomto svete nie je reálna možnosť aby som sa mala dobre
kedysi som si zakladal na materiálnych veciach a čudoval som sa ľuďom ktorí nechceli nič, ale otvorene poviem, že chcem jedinú vec: pokoj a radosť, konečne mať lepších priateľov a no ešte aby som sa dostal na strednú akú chcem... a ak by mali byť predsa materiálne veci, tak knihu ...ale i tak ak by nebola nenahnevám sa
nemam rad vianoce ani sneh ani zimu , jediny zimny den ktory mam rad je silvester ... no ale nieco vzdy zo slusnosti kupim samozrejme rodine a tento rok ja dostanem 100 € lebo uz nas nejake darcekovanie proste nebavi a to je vlastne tak ze nemusim dat do domacnosti nic 2 mesiace , lebo kazdy mesiac davam 50 €
ale tak kebyze mam napisat co chcem dostat a to je jedno k comu ale co by som proste chcel tak toho by bolo vela a stalo by to aj 100 000 slovenskych samozrejme
Z nemateriálnych - sneh, postaviť si snehuliaka s manželom , mať pohodu, túliť sa, užiť si tieto sviatky pekne doma - lebo obaja ich s manželom milujeme a vyžívame sa vo vyrábaní adventného venca, zdobení stromčeka, čačkaní kuchynského stola, vypekania...
Teším sa na deň pred vianocami, keď sa bude po byte rozliehať vôňa stromčeka, kapustnice aj šalátu, keď si budeme páliť v aromalampe nejaké vianočné vône...teším sa na vianočné rozprávky.
A čo by som chcela na vianoce? Mám dve kategórie, tie veci, ktoré by som chcela, a tie, ktoré potrebujem.
Z potrebných: elegantné čižmy, voňavka. Do domácnosti: žehlička, vysávač, analógová váha (som si ju rozbila ), tĺčik na mäso, pučítko na cesnak ...
Z tých čo by som chcela: oblečenie, vodná fajka, permanentka do fitka (dostanem , relaxačný pobyt pre dvoch v nejakých kúpeľoch s masážami a saunou, trvalá epilácia (jeeeej, to by bol krajší svet! , knižky alebo DVD s receptami Jamieho Olivera, poukaz na nejakú starostlivosť - manikúru, pedikúru, kompletnú starostlivosť o vlasy, masáž, kozmetiku....a mohla by som pokračovať
Toto je prvý rok, kedy úplne úprimne odpovedám neviem. Veľa vecí som v živote totiž nejak prehodnotila a zisťujem, že mi teraz treba oveľa menej. Fakticky by ma nesklamalo dostať trebárs ... 1 sypaný čaj Alebo iba tak ten vianočný deň, ktorý strávime spolu. Vždy som mala niekoľkopoložkové wishlisty kníh minimálne, toto je pre mňa nový stav, ale teším sa tomu.
aj tak sa najviac teším na vianoce aby som sa mohla zababušiť na gauč, kukať kokotné rozprávky, strašne veľa jesť a uspokojovať sa pohľadom na svetielka na stromčeku a uvedomovať si, že som najšťastnejšia simka na svete.
potom búúúm bude skúškové a budem najnešťastnejšia simka na svete
uz som z vianocnych prianí vyrástol a zas nebudem ešte za rodičmi doliezať že kupte mi toto, toto chcem idú Vianoce... také maličkosti, nejaký kus oblečenia.. úplne stačí, poteší a keď nejaké veci potrebujem tak si to kúpim aj počas roka.. ale hlavne nech je kľud a sneh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
a tablet maybe..
- piecť koláče
- sneh + dlhú prechádzku
- pokoj (to by som vlastne musela byť doma sama)
- pozrieť si vianočnú časť Doctora Who
.. aspoň raz by som chcela dostať niečo o čom nebudem vedieť há
najviac túžim po tom aby Vianoce strávim s tými čo ľúbim v pokoji, zdraví, harmónii.... aby máme krásne Vianoce plné rozprávok a vianočnej atmosféry...
-letenku na Island
-Áčko z prenášanej skúšky
...a nakoniec:
-zbaviť sa svojich utopických želaní a zostať pri tom, na čom mi skutočne záleží; pokoj, zdravie, rodina a priatelia. nech je nám jednoducho fajn.
Topanocky, topanocky a topanocky!
Saty, saty a satocky!
kabelky, kabelky a kabelky!
... vela stastia potrebujem na nabuduci rok
a samozrejme na tú kapustnicu slintám už pár týždňov, ty kks, vraždila by som pre ňu.
A túžim byť s ním, a chcem aby to bolo krásne, a aby som sa cítila tak.. Ako sa jedna zamilovaná a milovaná žena cítiť má.
toto:
a toto:
» teegod.co.uk/system/images/1...
- prežiť dovtedy
- aby sa aspoň jeden skurvený deň nikto nehádal
- byť s človekom ktorého milujem
- a samozrejme, tie jeansy Tom Tailor čo sú už aj tak kúpené!
učebnicu zmaturuj zo slovenčiny
The sims 3,TS3 seasons
voňavku
a myslím že to je všetko,no dostanem tak...nič z toho (ach)
A chcem to, čo niekto chce venovať mne, ak, nech je to čokoľvek--
najviac túžim po tom aby Vianoce strávim s tými čo ľúbim v pokoji, zdraví, harmónii.... aby máme krásne Vianoce plné rozprávok a vianočnej atmosféry... nemam co dodat,asi len ze to iste si prajem
Z darčekov by ma potešili knihy, CDčka, niečo čarovné a pekné.
Psa som si želala ale bolo mi povedané že mi musia mačky stačiť a nič živé nedostanem
a ja ani nič. Len nech je doma dobre.
citacku
stolicku k pc
mobil
pandickyyy
novu postel
a inak my staci aby boli vsetci okolo mna stastny a nech sa im hlavne splni vsetko co si praju a potrebuju
Knihy
Knihy
Knihy
Knihy
Nový akordeón
Povolenie na dready, pierc a tetovanie.
A v neposlednom rade Lapač snov
Samozrejme, tradičné vianočné - Kapustnica, dobrá rybka, dobrý šalátik, veľa ovocia, oblátky, grilážky, medovníky
Teším sa na deň pred vianocami, keď sa bude po byte rozliehať vôňa stromčeka, kapustnice aj šalátu, keď si budeme páliť v aromalampe nejaké vianočné vône...teším sa na vianočné rozprávky.
A čo by som chcela na vianoce? Mám dve kategórie, tie veci, ktoré by som chcela, a tie, ktoré potrebujem.
Z potrebných: elegantné čižmy, voňavka. Do domácnosti: žehlička, vysávač, analógová váha (som si ju rozbila ), tĺčik na mäso, pučítko na cesnak ...
Z tých čo by som chcela: oblečenie, vodná fajka, permanentka do fitka (dostanem , relaxačný pobyt pre dvoch v nejakých kúpeľoch s masážami a saunou, trvalá epilácia (jeeeej, to by bol krajší svet! , knižky alebo DVD s receptami Jamieho Olivera, poukaz na nejakú starostlivosť - manikúru, pedikúru, kompletnú starostlivosť o vlasy, masáž, kozmetiku....a mohla by som pokračovať
ale tak, čo nedostanem si kúpim neskôr.
aj tak sa najviac teším na vianoce aby som sa mohla zababušiť na gauč, kukať kokotné rozprávky, strašne veľa jesť a uspokojovať sa pohľadom na svetielka na stromčeku a uvedomovať si, že som najšťastnejšia simka na svete.
potom búúúm bude skúškové a budem najnešťastnejšia simka na svete
!
(a ja že Ouch .)
voňavku
sluchatka
a nejake CDčko
ouch by sa mi asi nepohodlne vyslovovalo x-krat denne, ouch ouch ouch...ano je to tak
a tot si kupim asi » www.format67.net/?show=wwts...
a capicu
a rukavice
a tricko a mikinu a jézis toho by bolo
jasko ze ano!
ale ináč si prajem novú gitarku