To už záleží od povahy tvojich rodičov ak máš fakt 12 rokov môžeš im niečo sama vyrobiť to bude asi najlepšie. Alebo ich pozoruj a keď povedia že im niečo chýba tak to im kúp, alebo sa ich rovno spýtaj.
ja som svojej mamine kúpila 6 šálok akože sadu a ocinovy knižku o hubách pretože rád na ne chodí ale to závisí aj od toho že aký sú tvoji rodičia tak skús niečo o ních nepísať a čo také asi radi rboia.
ak čítajú tak knihy, drogéria, nejaké oblečenie ak trafíš vkus a veľkosť.. sú veci, ktoré nesklamú a zídu sa.. ja im tento rok dávam panvicu na grilovanie a možno knihu o izbových kvetoch, podľa toho ako budú financie
@drazoal tak mne moji take veci nehovoria vzdy mi povedia co take by si zelali vidiet pod stromcekom a mne keby to povedali by som povedala: Nebojte sa ja vam dam svaty pokoj ked sa osamostatnim a budem mat nato peniaze zatial si ma uzivajte v plnej krase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mama z nejakej dovolenky pri mori ...
ešte som im ho nedal
a možno, ak máš fakt 12 by viac ocenili, kebyže im niečo vyrobíš
Keby rodičia čítali knihy kúpim im knihu. Ale nečítajú takže si knihy pýtam ja
ale otcovi to vôbec neviem :/ aach
Píše to preto, lebo moji to odo mňa chcú. Len ja im ani nič nekúpim, ani neposlúcham.
Oni sú proste radi, že som. To je celé.